INGINER

Angajator: Apa Nova Bucuresti
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 21.06.2021
  Scurta descriere a companiei

  Apa Nova Bucureşti (societate ce face parte din Grupul Veolia) are principal obiect de activitate gestiunea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare pe teritoriul Municipiului Bucureşti, fiind concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din Municipiul Bucureşti, pe o perioadă de 25 de ani, începând cu anul 2000.

  Cerinte

  Studii superioare

  Responsabilitati

  Monitorizează derularea corespunzătoare a contractelor de lucrări (vizite teren, răspunde de calitatea execuției lucrărilor,stadiu fizic, raportari superior ierarhic)
  Monitorizare din punct de vedere financiar a contractelor din cadrul structurii
  Documentare corecta proiecte/investiții/contracte derulate.
  Arhivarea corecta a proiectelor și contractelor derulate (Arhivare fizica și electronică)
  Monitorizează și completează la zi tabloul de bord (status lucrări) al structurii

  Confidențialitatea aplicației tale și protecția datelor personale sunt importante atât pentru tine cât și pentru Apa Nova Bucuresti. Înainte de a aplica pentru un post în Apa Nova, consultă Nota de informare privind prelucrarea datelor candidatilor, disponibila pe site-ul Apa Nova Bucuresti, sectiunea Cariere.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Apa Nova Bucuresti. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Apa Nova Bucuresti >>