Specialist Transport

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Management - Consultanta
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.02.2021
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Ai putea deveni parte din echipa noastra daca :
  - Cunosti Limba engleza (B2) si franceza (A2);
  - Esti obisnuit sa scrii multe mailuri si sa comunici la telefon;
  - Ai experienta în domenii precum achizitii, logistica, customer service (reprezinta un avantaj);
  - Esti un bun coechipier, adaptabil, analitic si dinamic;
  - Esti atent la detalii si rezistent la stres.

  Responsabilitati

  Nu stim altii cum sunt dar noi, la Transport, suntem solidari, dinamici, organizati, ne place sa planificam, sa negociem, sa anticipam si sa comunicam în toate limbile straine pe care le cunoastem.
  Nu ne place rutina si nici monotonia, lipsa de initiativa sau de reactivitate. Suntem zilnic într-un challenge cu noi însine si nu ne sperie neprevazutul.


  Cautam noi colegi cu urmatoarele misiuni :
  - Organizarea completa a transporturilor (identificare solutie optima, negociere conditii, confirmare comanda, urmarire transport pana la livrare);
  - Contactarea furnizorilor de marfa din Europa pentru a accelera livrarile la platforma de destinatie;
  - Relationarea cu departamentele de Achizitii si Marketing pentru previziuni de costuri necesare în negocierea comerciala, deblocarea comenzilor, adaptarea solutiilor de transport la nevoile de business;
  - Prospectarea pietei pentru identificarea de potentiali transportatori si clienti, în vederea dezvoltarii bazei de date.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Formare la nivelul companiei;
  - Reale oportunit??i de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, al?turi de o echip? dinamic? ?i de succes;
  - Pachet salarial ?i mediu de lucru atractive.