Sales Representative Suceava [#InterviuAcasa]

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Orange active.


Vezi toate job-urile Sales Representative Suceava [#InterviuAcasa] active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: Orange
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: part-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Suceava
 • Actualizat la: 27.02.2021

  Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Sales Representative in magazinul nostru din Suceava

  IAsculta, oferta asta e pentru tine!"

  Cel mai probabil ai raspunsurile pregatite atunci cand cei dragi iti cer sfatul in materie de telecomunicatii: esti mereu la curent cu cele mai tari oferte, te misti cu viteza 5g prin meniurile telefoanelor si esti atent la nevoile fiecaruia.

  Ce zici daca te facem expert in vanzari?

  Alatura-te echipei noastre in prima linie, locul unde clientii sunt ascultati, asteptarile le sunt depasite iar ofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viata mai frumoasa. Aici povestim despre tehnici moderne de comunicare, despre device-urile care le fac posibile precum telefoane mobile, tablete sau modem de date, despre inovatie si cam tot ce inseamna IT&C.

  Spune-ne cate ceva despre tine!

  Noi banuim ca ai deja ceva experienta in domenii precum vanzari, relatii clienti, promotii sau merchandising si ca iti este usor sa te exprimi in limba engleza. Folosesti cu incredere programele din pachetul Microsoft Office iar clientii sunt prioritatea ta, deoarece iti place calitatea si ai si spirit de initiativa. Daca prietenii iti spun ca le este usor sa discute cu tine, multumita atitudinii pozitive, atunci cu siguranta te vei potrivi echipei de vanzari. Suntem curiosi sa descoperim mai multe despre tine.

  Cum arata o zi obisnuita de lucru?

  • Inca de la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferi sa ii ajuti. Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta.
  • Pentru ca folosesti vanzarea consultativa, afli usor care sunt nevoile clientilor si le sugerezi produse din oferta Orange care sa le simplifice viata, pentru a se concentra pe ceea ce este important pentru ei.
  • Esti precum o carte deschisa: mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange.
  • Love love love. Produsele si ofertele noastre iti sunt asii din maneca atunci cand imparti bucurie in stanga si in dreapta.

  Te-ai convins ca despre tine e vorba?

  Atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acum la rolul de Sales Representative. Echipa si clientii te asteapta!

  Iti multumim ca ai aplicat la Orange!