Asistent medical - Clinici/Spitale MedLife

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile MedLife SA active.


Vezi toate job-urile Asistent medical - Clinici/Spitale MedLife active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: MedLife SA
Domeniu:
  • Farmacie - Medicina
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 09.01.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Sunt 26 de ani de când primii noștri pacienți au trecut pragul unei clinici MedLife. Sunt 26 de ani de când sănătatea a devenit pentru noi mai mult decât o profesie, o pasiune. Sunt milioane de pacienți care au apelat la noi în căutarea celor mai bune soluții la nevoile lor medicale, cu încrederea și siguranța că întâlnesc aici oameni capabili, profesioniști pasionați, medici experimentați, personal amabil și un zâmbet care să le șteargă orice urmă de neliniște de pe chip.

    Încrederea pacienților noștri este cea mai importantă resursă a activității noastre, de aceea, de la deschiderea primei noastre clinici, acum 26 de ani, nu am încetat să inovăm, să cunoaștem, să investim în medicii noștri și în echipamentele medicale și să fim prezenți cât mai aproape de pacienții noștri din întreaga țară. 

    Cerinte

    Te pasioneaza domeniul medical si complexitatea acestuia? Te consideri o persoana ambitioasa, perseverenta si iti plac provocarile? Atunci de tine avem nevoie!
    Pentru ca noi la MedLife credem in grija fata de pacient, respectul pentru colegii nostri, responsabilitatea ingrijirii pacientului, profesionalismul actului medical, rolul tau poate fi integrat in transmiterea acestor valori contribuind prin: capacitate de decizie si reactie in situatii de urgenta, disponibilitate de a-i ajuta pe cei in dificultate, abilitati de comunicare, corectitudine, flexibilitate, rezistenta la efort si stres, prezenta de spirit, dinamism, receptivitate fata de nou, calm.

    Responsabilitati

    MedLife este liderul de piata al sistemului medical privat din Romania, iar tu vei fi direct implicat in a mentine acest standard , ducandu-ti la nivelul de profesionalism urmatoarele atributii:

    1. efectueaza recoltari de produse biologice, respectand procedurile specifice privind recoltarea si circuitul probelor de laborator;
    2. administreaza medicatie pe cale intravenoasa, intramuscular sau subcutanat la recomandarea medicului;
    3. efectueaza punctii venoase si monteaza branule,  in vederea administrarii de solutii perfuzabile si medicamente, la recomandarea medicului;
    4. pregateste in functie de specialitate, cabinetul in vederea efectuarii consultatiilor si ajuta medicul la efectuarea lor;
    5. verifica lista cu programarile si anunta coordonatorul de eventualele modificari aparute pe parcursul zilei;
    6. conduce pacientii la cabinetele de specialitate si apoi la receptie pentru achitarea consultatiei in limita disponibilitatilor;
    7. raspunde de starea de curatenie si igiena a cabinetului in care isi desfasoara activitatea;
    8. raspunde de pastrarea in bune conditii a aparaturii medicale din dotare si a mobilierului;
    9. asigura informatia zilnica asupra stocului de materiale si obiecte de inventar aflate in dotare;
    10. mentine consumul zilnic al materialelor si informeaza coordonatorul despre situatia acestuia.

    Alte informatii

    La MedLife suntem mereu cu un pas inainte, fapt ce ne-a clasat ca lider al serviciilor medicale private din Romania. Sanatatea este pasiunea si profesia noastra si ne dorim imbunatatirea calitatii vietii fiecarui pacient ce ne trece pragul. Ne dedicam toate resursele pentru a asigura servicii medicale profesioniste, la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie in condiitii impecabile de confort si siguranta. Astfel, depunem eforturi permanente pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri si asiguram constant calitatea si siguranta actului medical. Nu incetam sa inovam, sa cunoastem, sa investim in medici si in echipamente medicale, sa fim prezenti cat mai aproape de pacientii nostri din toata tara, pentru ca increderea lor este cea mai importanta resursa a activitatii MedLife.

    Beneficii

    • Abonament medical
    • Abonament la sala sport
    • Training-uri
    • Abonament Bookster
    • Plata / compensare ore suplimentare
    • Teambuilding-uri / excursii
    • Tichete de masa
    • Tichete cadou

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (68)