DBA Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Euro-Testing Software Solutions active.


Vezi toate job-urile DBA Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Euro-Testing Software Solutions
Domeniu:
  • Banci
  • Inginerie
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 01.06.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Euro-Testing Software Solutions is a privately-owned software company specialized in Full-Service Software Testing, Penetration Testing, Vulnerability Identification & Management, Application and Data Security, Static & Dynamic Code Analysis as well as, DevOps/DevSecOps, Robotic Process Automation, Implementation and Customization for Atlassian and Micro Focus (HPE) products.

    Cerinte

    Cerinte tehnice si aptitudini:

    - Cunostinte administrare si programare baze de date intr-un mediu de productie, la nivel avansat (Oracle, MySQL, Microsoft SQL, Sybase ASE, Sybase IQ, open-source databases, etc.)
    - Cunostinte de programare in PL/SQL si in shell UNIX/Linux
    - Cunostinte avansate de tuning SQL
    - Cunostinte despre tehnologii Oracle RAC, Data Guard, GRID/Cloud Control, RMAN, Datapump, Goldengate, Shareplex, etc.
    - Cunostinte ITIL
    - Intelegerea conceptelor IT Service Management (exemplu standard ISO20000)
    - Cunoastere buna a principiilor SOX
    - Cunoastere foarte buna a principiilor generale de securitate

    Responsabilitati

    Responsabilitati principale:

    - Participa in toate etapele proiectelor informatice contribuind la implementarea de noi solutii software prin definirea cerintelor tehnice, evaluarea diferitelor solutii informatice, dezvoltarea de cod/scripturi, implementarea aplicatiilor/platformelor informatice in conformitate cu competentele rolului.
    - Contribuie la implementarea noilor proiecte informatice in cadrul tuturor etapelor incluzand definirea cerintelor, planificarea, analiza, estimarea precum si stabilirea prioritatilor si asigura implementarea si testarea solutiilor software.
    - Creaza scripturi/programe la nivelul bazelor de date (PL-SQL, TSQL, Perl, etc.) in conformitate cu solicitarile clientului sau nevoile de business.
    - Asigura optimizarea solutiilor existente prin redefinirea arhitecturii bazelor de pentru a creste eficienta sau a veni in intampinarea noilor cerinte din business.
    - Asigura suportul activ pentru proiectele de transformare precum si pentru alte programe de reimprospatare a tehnologiilor ce au rolul de a asigura/creste disponibilitatea serviciilor si de a reduce timpul de nefunctionare precum si de a creste calitatea/performanta aplicatiilor.
    - Proiecteaza si modifica structura bazelor de date prin codarea descrierii datelor folosind sisteme de gestiune a bazelor de date relationale.
    - In cazul incidentelor critice efectueaza investigatii tehnice si analizeaza problemele aparute in scopul determinarii cauzelor si asigura/propune solutii pentru remedierea problemelor depistate.
    - In limita a 10-15% din timp executa activitati proactive de mentenanta bazandu-se pe instrumente de lucru automate, alerte si notificari.
    - In limita a 10% din timp contribuie la evaluarea noilor tehnologii sau aplicatii in vederea adoptarii lor in cadrul noilor proiecte (POC – proof of concept)
    - Participa in serviciile de on-call si hotline 24x7, sau shift-uri, dupa caz.
    - Disponibilitatea pentru situatii exceptionale, atunci cand ii este cerut sa lucreze in ture de noapte, sa efectueze ore suplimentare si stand-by, dupa necesitati.

    Alte informatii

    Ce oferim:

    - Oportunitati de dezvoltare profesionala
    - Mediu de lucru placut si profesionist
    - Pachet salarial competitiv

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (204)