DBA Specialist

Angajator: Euro-Testing Software Solutions
Domeniu:
 • Banci
 • Inginerie
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.02.2021
  Scurta descriere a companiei

  Euro-Testing Software Solutions is a privately-owned software company specialized in Full-Service Software Testing, Penetration Testing, Vulnerability Identification & Management, Application and Data Security, Static & Dynamic Code Analysis as well as, DevOps/DevSecOps, Robotic Process Automation, Implementation and Customization for Atlassian and Micro Focus (HPE) products.

  Cerinte

  Cerinte tehnice si aptitudini:

  - Cunostinte administrare si programare baze de date intr-un mediu de productie, la nivel avansat (Oracle, MySQL, Microsoft SQL, Sybase ASE, Sybase IQ, open-source databases, etc.)
  - Cunostinte de programare in PL/SQL si in shell UNIX/Linux
  - Cunostinte avansate de tuning SQL
  - Cunostinte despre tehnologii Oracle RAC, Data Guard, GRID/Cloud Control, RMAN, Datapump, Goldengate, Shareplex, etc.
  - Cunostinte ITIL
  - Intelegerea conceptelor IT Service Management (exemplu standard ISO20000)
  - Cunoastere buna a principiilor SOX
  - Cunoastere foarte buna a principiilor generale de securitate

  Responsabilitati

  Responsabilitati principale:

  - Participa in toate etapele proiectelor informatice contribuind la implementarea de noi solutii software prin definirea cerintelor tehnice, evaluarea diferitelor solutii informatice, dezvoltarea de cod/scripturi, implementarea aplicatiilor/platformelor informatice in conformitate cu competentele rolului.
  - Contribuie la implementarea noilor proiecte informatice in cadrul tuturor etapelor incluzand definirea cerintelor, planificarea, analiza, estimarea precum si stabilirea prioritatilor si asigura implementarea si testarea solutiilor software.
  - Creaza scripturi/programe la nivelul bazelor de date (PL-SQL, TSQL, Perl, etc.) in conformitate cu solicitarile clientului sau nevoile de business.
  - Asigura optimizarea solutiilor existente prin redefinirea arhitecturii bazelor de pentru a creste eficienta sau a veni in intampinarea noilor cerinte din business.
  - Asigura suportul activ pentru proiectele de transformare precum si pentru alte programe de reimprospatare a tehnologiilor ce au rolul de a asigura/creste disponibilitatea serviciilor si de a reduce timpul de nefunctionare precum si de a creste calitatea/performanta aplicatiilor.
  - Proiecteaza si modifica structura bazelor de date prin codarea descrierii datelor folosind sisteme de gestiune a bazelor de date relationale.
  - In cazul incidentelor critice efectueaza investigatii tehnice si analizeaza problemele aparute in scopul determinarii cauzelor si asigura/propune solutii pentru remedierea problemelor depistate.
  - In limita a 10-15% din timp executa activitati proactive de mentenanta bazandu-se pe instrumente de lucru automate, alerte si notificari.
  - In limita a 10% din timp contribuie la evaluarea noilor tehnologii sau aplicatii in vederea adoptarii lor in cadrul noilor proiecte (POC – proof of concept)
  - Participa in serviciile de on-call si hotline 24x7, sau shift-uri, dupa caz.
  - Disponibilitatea pentru situatii exceptionale, atunci cand ii este cerut sa lucreze in ture de noapte, sa efectueze ore suplimentare si stand-by, dupa necesitati.

  Alte informatii

  Ce oferim:

  - Oportunitati de dezvoltare profesionala
  - Mediu de lucru placut si profesionist
  - Pachet salarial competitiv