Workshop online: Cum raspundem la intrebarea : « Care este motivatia ta pentru rol si de ce vrei sa faci o schimbare in cariera? »

This job is no longer active!

View all ads AtkinsRéalis active


View all ads Workshop online: Cum raspundem la intrebarea : « Care este motivatia ta pentru rol si de ce vrei sa faci o schimbare in cariera? » active on Hipo.ro

View all ads Others active on Hipo.ro

View all ads Accounting - Finance active on Hipo.ro

View all ads Customer Support - Client Service active on Hipo.ro


Company: AtkinsRéalis
Domain:
  • Others
  • Accounting - Finance
  • Customer Support - Client Service
  • Ad type: event
    Ad level: Student/Graduate
    Location:
  • BUCHAREST
  • nationwide
    Updated at: 28.01.2021
    Remote work: On-site


    Interviul de angajare ar trebui sa fie o conversatie deschisa intre angajator si candidati, o oportunitate de a face schimb de informatii, dar si un proces de vanzare. Ambele parti trebuie sa se prezinte si sa convinga, iar acest lucru presupune o pregatire anterioara a punctelor de discutie.

    Prin aceasta initiativa de ateliere online ne propunem sa dezbatem pe marginea unor intrebari des-intalnite si de interes-general din cadrul interviurilor de angajare. Desi nu exista raspunsuri general valabile, in cadrul acestor intalniri online va vom oferi reperele necesare pentru a va putea construi propriile raspunsuri si argumente, ceea ce speram sa va ajute pe mai departe in obtinerea job-ului dorit.

    In acest context, una dintre cele mai des intalnite intrebari, in orice proces de recrutare, face referire la motivatia pentru acel loc de munca, cumulata adesea cu dorinta candidatului de a schimba locul de munca. Vom afla impreuna care este scopul principal al acestei intrebari si mai ales care este impactul raspunsului vostru in procesul de recrutare.

    Credem ca aceste dezbateri sunt o oportunitate buna pentru cei aflati la inceput de cariera si nu numai deoarece pe de o parte ofera vizibilitate asupra elementelor pe care recrutorii le urmaresc intr-un proces de recrutare si pe de alta parte faciliteaza intelegerea acestor aspecte fara presiunea unui interviu de angajare.

    Evenimentul este gratis si se desfasoara online prin intermediul platformei Microsoft Teams, invitatia fiind deschisa in limita locurilor disponibile tuturor celor interesati de acest subiect.

    Data: miercuri, 27 ianuarie 2021
    Ora : 12:00
    Durata: 30 min
    Participantii inscrisi la eveniment vor primi pe adresa de e-mail o invitatie cu toate detaliile de conectare. .
    Va asteptam cu drag !

    Applying to this job ad you give your consent for your information to be processed by AtkinsRéalis.
    Please read the Personal Data Processing Policy, AtkinsRéalis >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    4000 - 5000 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (768)