Avocat Stagiar

Angajator: Contexpert
Domeniu:
 • Juridic
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 22.02.2021
  Scurta descriere a companiei

  Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

  Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

  Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

  Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

  Cerinte

  - membru al Baroului Bucuresti, promotia anului 2020;
  - cunostinte juridice in urmatoarele arii de practica: drept civil, drept societar, insolventa;
  - cunoasterea limbii engleze la nivel avansat;
  - capacitatea de a respecta termenele limita;
  - capacitatea de a gestiona mai multe taskuri simultan;
  - experienta anterioara - reprezinta un avantaj;

  Responsabilitati

  - gestionarea contractelor comerciale si a altor documente juridice (intocmiri, modificari, revizuiri, arhivare contracte);
  - intocmirea informarilor legislative aplicabile in aria de activitate a societatii;
  - participarea la negocierea / renegocierea clauzelor generale din contractele comerciale;
  - reprezentarea societatii in relatia cu Oficiul Registrului Comertului si la alte institutii ale statului;

  Alte informatii

  Ce oferim:
  - mediu de lucru modern si dinamic;
  - oportunitatea dezvoltarii profesionale;
  - evenimente corporate;