Sales Representative Mangalia #interviuonline

Angajator: Orange
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: part-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Mangalia
 • Actualizat la: 23.02.2021

  Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Sales Representative pentru magazinul nostru din Mangalia.

  IAsculta, oferta asta e pentru tine!"

  Celmai probabil ai raspunsurile pregatite atunci cand cei dragi iti cer sfatul inmaterie de telecomunicatii: esti mereu la curent cu cele mai tari oferte, temisti cu viteza 5g prin meniurile telefoanelor si esti atent la nevoilefiecaruia. Ce zici daca te facem expert in vanzari?

  Alatura-teechipei noastre in prima linie, locul unde clientii sunt ascultati, asteptarilele sunt depasite iar ofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viatamai frumoasa. Aici povestim despre tehnici moderne de comunicare, despredevice-urile care le fac posibile precum telefoane mobile, tablete sau modem dedate, despre inovatie si cam tot ce inseamna IT&C.

  Spune-ne cate ceva despre tine!

  Noibanuim ca ai deja ceva experienta in domenii precum vanzari, relatii clienti,promotii sau merchandising si ca iti este usor sa te exprimi in limba engleza.Folosesti cu incredere programele din pachetul Microsoft Office iar clientiisunt prioritatea ta, deoarece iti place calitatea si ai si spirit deinitiativa. Daca prietenii iti spun ca le este usor sa discute cu tine,multumita atitudinii pozitive, atunci cu siguranta te vei potrivi echipei devanzari. Suntem curiosi sa descoperim mai multe despre tine.

  Cum arata o zi obisnuita de lucru?

  • Incade la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferisa ii ajuti. Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta.
  • Pentruca folosesti vanzarea consultativa, afli usor care sunt nevoile clientilor sile sugerezi produse din oferta Orange care sa le simplifice viata, pentru a seconcentra pe ceea ce este important pentru ei
  • Estiprecum o carte deschisa: mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivuldorit sau de a oferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange
  • Lovelove love. Produsele si ofertele noastre iti sunt asii din maneca atunci candimparti bucurie in stanga si in dreapta

  Te-ai convins ca despre tine e vorba?

  Atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acumla rolul de Sales Representative. Echipa si clientii te asteapta!

  Iti multumim ca ai aplicat la Orange!