Specialist Transport

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.01.2021
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Ai putea deveni parte din echipa noastră dacă :
  - Cunoști Limba engleză (B2) și franceză (A2);
  - Ești obișnuit să scrii multe mailuri și să comunici la telefon;
  - Ai experiență în domenii precum achiziții, logistică, customer service (reprezintă un avantaj);
  - Ești un bun coechipier, adaptabil, analitic și dinamic;
  - Ești atent la detalii și rezistent la stres.

  Responsabilitati

  Nu știm alții cum sunt dar noi, la Transport, suntem solidari, dinamici, organizați, ne place să planificăm, să negociem, să anticipăm și să comunicăm în toate limbile străine pe care le cunoaștem.
  Nu ne place rutina și nici monotonia, lipsa de inițiativă sau de reactivitate. Suntem zilnic într-un challenge cu noi înșine și nu ne sperie neprevăzutul.

  Căutăm noi colegi cu următoarele misiuni :
  - Organizarea completă a transporturilor (identificare soluție optimă, negociere condiții, confirmare comandă, urmărire transport pănă la livrare);
  - Contactarea furnizorilor de marfă din Europa pentru a accelera livrările la platforma de destinație;
  - Relaționarea cu departamentele de Achiziții și Marketing pentru previziuni de costuri necesare în negocierea comercială, deblocarea comenzilor, adaptarea soluțiilor de transport la nevoile de business;
  - Prospectarea pieței pentru identificarea de potențiali transportatori și clienți, în vederea dezvoltării bazei de date.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Formare la nivelul companiei;
  - Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  - Pachet salarial și mediu de lucru atractive.