DB Schenker @ NextGen Academy - Skills of the Future? Easy, it’s all about You!

Companie: HIPO NextGen
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Management Trainee
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 28.11.2020


   

  De ce sa ni te alaturi?

  Te bucuri de o sesiune interactiva in care tu decizi cursul si finalul unei povesti. Vei castiga informatii utile pentru viitorul tau, indiferent de experienta si de cunostintele din prezent.

  Cand?

  Miercuri, 9 decembrie.

   

  Teaser

  Esti gata sa experimentezi virtual o poveste ce prinde viata pe loc si ne va duce in viitorul abilitatilor?

  Pregateste-te sa o intalnesti pe Taylor, o studenta aflata la un moment de rascruce in viata ei. Vom defini impreuna pasii care o vor duce mai departe.

  Dar va fi oare parcursul pe care Taylor si-l doreste?


  Mentori

  Ioana Necula
  HR Business Partner

  Ioana s-a alaturat recent DB Schenker GBS ca senior HR Business Partner. Cu 12 ani de experienta in resurse umane si expertiza in gestionarea proceselor de a conecta oamenii, Ioana este un consilier de cariera certificat, cu pasiune pentru oameni si cu idei marete. Ea crede cu tarie in potentialul individual si promovează ideea „care, coach, communicate” ca elemente esentiale in construirea unei culturi organizationale de succes.
  Madalina Constantin

  Talent & Development Partner,
  HR Systems Coordinator

  Madalina face parte din echipa de Talent & Development si coordoneaza, de asemenea, una dintre echipele de resurse umane, fiind parte a DB Schenker de aproape 4 ani. O zi din viata ei profesionala consta in crearea si furnizarea de programe de training si dezvoltare, dar si ingrijirea parții digitale a sistemelor de resurse umane și de L&D. Este dornica sa se perfectioneze constant, sa dobandeasca noi abilitati si sa ofere sprijin celorlalti pentru a-si atinge obiectivele si a se dezvolta.


  Te asteptam pe 9 decembrie la webinarul din cadrul NextGen Academy!

  Prin inscrierea la acest anunt, esti de acord sa fii tinut la curent cu alte proiecte potrivite profilului tau din cadrul proiectului NextGen by Hipo.

   

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre HIPO NextGen. Consultati Politica de procesare a datelor personale a HIPO NextGen >>