DB Schenker @ NextGen Academy - Skills of the Future? Easy, it’s all about You!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile HIPO NextGen active.


Vezi toate anunturile DB Schenker @ NextGen Academy - Skills of the Future? Easy, it’s all about You! active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Companie: HIPO NextGen
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Management Trainee
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 09.12.2020


   

  De ce sa ni te alaturi?

  Te bucuri de o sesiune interactiva in care tu decizi cursul si finalul unei povesti. Vei castiga informatii utile pentru viitorul tau, indiferent de experienta si de cunostintele din prezent.

  Cand?

  Miercuri, 9 decembrie.

   

  Teaser

  Esti gata sa experimentezi virtual o poveste ce prinde viata pe loc si ne va duce in viitorul abilitatilor?

  Pregateste-te sa o intalnesti pe Taylor, o studenta aflata la un moment de rascruce in viata ei. Vom defini impreuna pasii care o vor duce mai departe.

  Dar va fi oare parcursul pe care Taylor si-l doreste?


  Mentori

  Ioana Necula
  HR Business Partner

  Ioana s-a alaturat recent DB Schenker GBS ca senior HR Business Partner. In cei 12 ani de experienta in resurse umane, Ioana s-a ocupat cu precadere de recrutare, training, dezvoltare organizationala, consiliere in cariera si management, in industriile de telecomunicatii, FMCG si servicii de business. Ioana crede cu tarie in potentialul individual, care poate fi valorificat la maximum atunci cand mentalitatea de crestere si curiozitatea iau locul temerilor. Aceasta aduce nu doar invatare continua, dar si rafinarea constanta a convingerilor personale.
  Madalina Constantin

  Talent & Development Partner,
  HR Systems Coordinator

  Madalina face parte din echipa de Talent & Development si coordoneaza, de asemenea, una dintre echipele de resurse umane, fiind parte a DB Schenker de aproape 4 ani. O zi din viata ei profesionala consta in crearea si furnizarea de programe de training si dezvoltare, dar si ingrijirea parții digitale a sistemelor de resurse umane și de L&D. Este dornica sa se perfectioneze constant, sa dobandeasca noi abilitati si sa ofere sprijin celorlalti pentru a-si atinge obiectivele si a se dezvolta.


  Te asteptam pe 9 decembrie la webinarul din cadrul NextGen Academy!

  Prin inscrierea la acest anunt, esti de acord sa fii tinut la curent cu alte proiecte potrivite profilului tau din cadrul proiectului NextGen by Hipo.

   

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre HIPO NextGen. Consultati Politica de procesare a datelor personale a HIPO NextGen >>