Luxury Sales Advisor Sun Plaza 6h/zi

Angajator: Nestle Romania
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: part-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.11.2020


  Buna!

  Ne marim echipa si suntem in cautarea unor colegi dedicati, empatici si orientati catre client. In echipa noastra vei avea sansa de a evolua si de a-ti depasi limitele, fiind reprezentantul unui brand care te va motiva si inspira in fiecare zi. Oferim 4 pozitii part-time 30h/saptamana, 6h/zi si 1ora pauza) pentru magazinul nostru situat in Sun Plaza Mall.

  Orarul este programat in ture si stabilit in prealabil cu managerul, in intervalul orar 9:30 - 22:30, de luni pana duminica, cu 2 zile libere pe saptamana. Data de inceput: 1 ianuarie 2021 În Nespresso vei avea șansa de a evolua și de a-ți atinge potențialul, deoarece susținem oamenii care gândesc diferit, sunt pregătiți să evolueze, își depășesc limitele și demonstrează creativitate în tot ceea ce fac.

  O zi obișnuită ar decurge astfel...

  • Începi ziua cu aroma Nespresso preferată
  • Oferi cele mai bune servicii clienților noștri
  • Îți atingi obiectivele personale și profesionale
  • Preiei și procesezi comenzile membrilor Nespresso, prezentând toată gama noastră de produse
  • Oferi informații noilor clienți despre produsele și serviciile Nespresso
  Cum poți avea succes?

  Dacă ești iubitor de cafea premium, pasionat de ceea ce faci, pui mereu clientul pe primul loc și te simți confortabil să lucrezi cu un brand renumit, atunci ai toate atributele necesare pentru a avea succes. Vei fi recompensat cu un salariu fix intre 1550 lei si 1700 lei net in functie de experienta anterioara pentru un program part-time 6h/zi), la care se adauga un bonus lunar de pana la 20% din salariul net, calculat in functie de performantele tale. In plus, vei beneficia de tichete de masa lunar si asigurare medicala privata.

  Înainte de trimiterea candidaturii tale, te rugăm să citești cu atenție nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă la adresa.
  Transmiterea CV-ului reprezintă confirmarea că ai citit această notă de informare și ne oferi dreptul de a colecta și procesa datele tale personale, ca parte a procesului de recrutare. Menționăm că vor fi contactați doar candidații potriviți.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Nestle Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Nestle Romania >>