Webinar Descoperă și trăiește-ți brandul personal! @Angajatori de TOP National

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile BCR active.


Vezi toate anunturile Webinar Descoperă și trăiește-ți brandul personal! @Angajatori de TOP National active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Marketing active pe Hipo.ro

Companie: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • Contabilitate Finante
  • Marketing
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 13.11.2020
    Remote work: On-site

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

     
     
    Webinar Descoperă și trăiește-ți brandul personal!


    Suntem unici și irepetabili, cu povești personale și învățăminte, cu speranțe și aspirații, cu dorințe și realizări, cu propria noastră imagine, cu propriul nostru brand, pe care, chiar dacă vrem sau nu, îl creem. El ne poate ajută sau ne poate limita. Alegerea este doar a noastră! Te invităm să povestim împreună despre cum se construiește brand-ul personal plecând de la personalitatea ta și de la valorile tale personale și cum se trăiește acesta, astfel încât el să îți fie partener și susțînător in propriile tale acțiuni. 


    Speakers:
     
    Iulia AVRAM este Specialist Dezvoltare și crede cu tărie că “Viața este așa cum alegi să o vezi”. Cu peste 15 ani de experiență în domeniul HR, Iulia este pasionată de lucrul cu oamenii și de descoperirea noilor modalități de a își susține colegii în drumul lor spre atingerea obiectivelor.









    Maria OLARU este Specialist Employer Branding și este omul care transmite entuziasm prin tot ceea ce face. Pasionată de muncă ei, de antropologie și tehnologie, Maria face parte din categoria oamenilor curioși care cred că viață este despre învățare și despre întâmpinarea oricărei provocări cu zâmbetul pe buze.






    Când? 13 Noiembrie, ora 14:30-15:15







    Good to know:


     
    • Te înscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine. Aici ai agenda completă a webinariilor
    • Noi îți vom trimite un link pe care să îl accesezi și la care să dai JOIN pentru a ni te alătura.
    • Te faci comod, îți iei laptopul sau telefonul și te pregătești pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personală, dar și profesională. Și ceva foarte important: să ai o conexiune bună la internet.
    • Te gândești la o serie de întrebări pe care le poți adresa în sesiunea de Q&A de la final.

    *Prin înscrierea la acest eveniment, ești de acord ca datele tale personale să fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ți permite participarea la eveniment (prin înscriere, confirmare, înregistrare la eveniment). De asemenea, înțelegi și accepți termenii și condițiile Hipo.ro.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (379)