REPREZENTANT MEDICAL - promovare medicamente originale

Angajator: QLT
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Marketing
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.10.2020
  Scurta descriere a companiei

  Simți că a venit momentul să faci o schimbare în carieră? Dacă ești în căutarea unui job de calitate, te invităm să ne trimiti cv-ul. Mâine poate fi prima zi în care să vă valorificați potențialul exact așa cum doriți.

  "Pesimistul vede dificultăți în orice oportunitate. Optimistul găsește oportunități în orice dificultate.” (Winston Churchill)"

  Cerinte

  Oportunitate JOB: Reprezentant MEDICAL cu experienta in promovare pe arii variate de specialitate (Bucuresti)


  Angajatorul este reprezentant unic al unor branduri farmaceutice si laboratoare franceze de renume cu prezenta in Europa Centrala si de Est.


  Important: Cautam candidati cu experienta in promovare medicala si vanzare farmaceutica de preferat, pe o parte din ariile mentionate mai jos sau conexe.

  Adaptarea la solicitarile jobului si a pietei actuale este data in special de expunerea anterioara la mediul medical si de contactele active in domeniu.

  Responsabilitati

  - pt. Bucuresti - Reprezentanti Medicali cu experienta pe specialitatile: pediatrie si medicina de familie, zona alocata- sectoarele 1,5,6, PH, IF SAU sectoarele: 2,3,4, AG, VN, BZ;


  - pt. Bucuresti - Reprezentanti Medicali cu experienta pe specialitatile: Dermatologie, Chirurgie vasculara, Gastroenterologie, Medicina Interna, zona alocata: sectoarele: 1,5,6, PH, IF sau sectoarele: 2,3,4, AG, VN, BZ;

  - pt. Bucuresti - Reprezentant Medical cu experienta pe specialitatile: Urologie, Endocrinologie, Obstetrica-ginecologie, ORL, zona alocata:sectoarele 1,5,6, Ph, IF"

  Alte informatii

  Oferta:
  salariu motivant si bonus trimestrial;
  logistica necesara oferita de companie.