Webinar Cum sa-ti construiesti cariera la Michelin? @Angajatori de TOP National

Companie: Michelin Romania
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Customer support - Client service
 • Inginerie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 30.10.2020

  Grupul Michelin si-a inceput activitatea in Romania in august 2001. In prezent, Michelin are in Romania peste 4400 de angajati, 3 fabrici (2 la Zalau, judetul Salaj si 1 la Floresti, judetul Prahova), o retea comerciala si un centru de servicii partajate in Bucuresti. Incepand cu anul 2018, Bucurestiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrala (20 tari).

   
   
  Webinar Cum sa-ti construiesti cariera la Michelin? 
  Inscrie-te la webinarul nostru pentru a afla de la Anca Oreviceanu (HR Business Partner & Site communication manager) cum sa incepi sa iti construiesti cariera si cum se deruleaza un interviu de angajare la Michelin.
   
  Pe langa tips & tricks, colegele noastre Laura Suciu (Recruiting Coordinator) si Alexandra Lupu (Recruiter) ti-au pregatit si un demo al unui interviu. Punem sub lupa chiar rolul de recruiter si iti aratam cum sunt structurate interviurile noastre, cum se desfasoara ele la distanta, ce tip de intrebari adresam (si de ce) si cum ai putea raspunde.
   
  Demo-ul pe care ti l-am pregatit este chiar pentru recrutarea unui… recruiter 😊; pentru ca si ei trec prin interviuri de angajare; au si ei emotii, se confrunta cu intrebari care pot parea dificile si isi folosesc cunostintele pentru a se pune in valoare. Poti invata din exemplul lor – si poate data viitoare cand va intalniti (online sau fata-in-fata), tu vei fi cel care raspunde intrebarilor unuia dintre recruiterii pe care i-ai vazut in acest demo.


  Speaker: Anca Oreviceanu, HR Business Partner & Site communication manager, Michelin
  S-a alaturat Michelin in martie 2018 pe postul de Communication & Brands Director pentru Europa Centrala, iar din decembrie 2019 este HR Business Partner&Site communication manager. 
  A absolvit Facultatea de Comunicare din cadrul SNSPA si are aproape 20 ani de experienta in domeniul comunicarii, in sectorul de stat si privat (Petrom, Grupul Renault Romania, Michelin), unde a dobandit experinta in dezvoltarea si implementarea strategiilor de comunicare integrata, interna si externa, in comunicarea de criza, organizare de evenimente, Employer Branding si CSR. 


  Când? 5 Noiembrie, ora 13:30-14:15  Good to know:


   
  • Te înscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine. Aici ai agenda completă a webinariilor
  • Noi îți vom trimite un link pe care să îl accesezi și la care să dai JOIN pentru a ni te alătura.
  • Te faci comod, îți iei laptopul sau telefonul și te pregătești pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personală, dar și profesională. Și ceva foarte important: să ai o conexiune bună la internet.
  • Te gândești la o serie de întrebări pe care le poți adresa în sesiunea de Q&A de la final.

  *Prin înscrierea la acest eveniment, ești de acord ca datele tale personale să fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ți permite participarea la eveniment (prin înscriere, confirmare, înregistrare la eveniment). De asemenea, înțelegi și accepți termenii și condițiile Hipo.ro.