Toma Grozăvescu - Webinar de carieră @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Marketing
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 20.10.2020
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  Te așteptăm la Webinarul de carieră susținut de Toma Grozăvescu @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE!

  Toma este fondatorul SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România. Când nu ajută startup-urile din România să găsească metode noi pentru a crește, el ține cursuri de marketing online, scanează după companii în care poate investi sau scrie pe blogul personal ori al companiei.

  Încă din anul doi de facultate a devenit obsedat/pasionat, încă nu s-a decis, de productivitate și de atunci testează sisteme și idei care îl pot ajuta să reușească mai multe în timpul pe care îl are la dispoziție.  Când și unde?


  26 octombrie, 14:30 - 15:15
  Online

     4 pași pentru a vă înregistra rapid și ușor:  1. Înscrieți-vă la unul sau mai multe Webinarii de carieră de interes pentru dumneavoastră.

  2. Vă vom trimite un link pentru a accesa platforma.

  3. Faceți-vă confortabil, luați laptopul sau telefonul și pregătiți-vă pentru 45 de minute de conținut valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea personală, dar și profesională. Și ceva foarte important: să ai o conexiune bună la internet.

  4. Pregătiți o serie de întrebări pe care le puteți pune în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri de la final.


  * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord cu faptul că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare și conectare la eveniment). De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile Hipo.ro.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.