Adelina Roșca - Webinar de cariera @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Hipo Events active.


Vezi toate anunturile Adelina Roșca - Webinar de cariera @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in IT Software active pe Hipo.ro

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • IT Software
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 30.10.2020  Te așteptăm la Webinarul de carieră susținut de Adelina Roșca @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE!

   

  Adelina este absolventă a Universității de Vest, Facultatea de Sociologie și Psihologie și a Masterului de Management Strategic al Resurselor Umane. Country Manager al Federației Internaționale de Executive Search ( IESF) în România și Managing Partener în cadrul Rosminds/Rosman Talent Solutions Srl si fondator Career HUB. Adelina lucrează de peste 15 ani în head hunting și a coordonat proiecte de executive search/recrutare în mai multe domenii de activitate (producție, logistică, transport, FMCG, IT, medical, farmaceutic, BPO / SSC etc) cu acoperire atât la nivel national și internațional. Totodată s-a implicat direct în proiecte de market research, a dezvoltat programe de consiliere a carierei și este pasionată de business networking.

  Citatul preferat care și definește cariera Adelinei este: "Do what you love, and you’ll never work another day in your life".

  Când și unde?


  26 octombrie, 16:00 - 16:45
  Online  4 pași pentru a vă înregistra rapid și ușor:


   

  1. Înscrieți-vă la unul sau mai multe Webinarii de carieră de interes pentru dumneavoastră.

  2. Vă vom trimite un link pentru a accesa platforma.

  3. Faceți-vă confortabil, luați laptopul sau telefonul și pregătiți-vă pentru 45 de minute de conținut valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea personală, dar și profesională. Și ceva foarte important: să ai o conexiune bună la internet.

  4. Pregătiți o serie de întrebări pe care le puteți pune în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri de la final.


  * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord cu faptul că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare și conectare la eveniment). De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile Hipo.ro.