Adelina Roșca - Webinar de cariera @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • IT Software
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 26.10.2020
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.  Te așteptăm la Webinarul de carieră susținut de Adelina Roșca @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE!

   

  Adelina este absolventă a Universității de Vest, Facultatea de Sociologie și Psihologie și a Masterului de Management Strategic al Resurselor Umane. Country Manager al Federației Internaționale de Executive Search ( IESF) în România și Managing Partener în cadrul Rosminds/Rosman Talent Solutions Srl si fondator Career HUB. Adelina lucrează de peste 15 ani în head hunting și a coordonat proiecte de executive search/recrutare în mai multe domenii de activitate (producție, logistică, transport, FMCG, IT, medical, farmaceutic, BPO / SSC etc) cu acoperire atât la nivel national și internațional. Totodată s-a implicat direct în proiecte de market research, a dezvoltat programe de consiliere a carierei și este pasionată de business networking.

  Citatul preferat care și definește cariera Adelinei este: "Do what you love, and you’ll never work another day in your life".

  Când și unde?


  26 octombrie, 16:00 - 16:45
  Online  4 pași pentru a vă înregistra rapid și ușor:


   

  1. Înscrieți-vă la unul sau mai multe Webinarii de carieră de interes pentru dumneavoastră.

  2. Vă vom trimite un link pentru a accesa platforma.

  3. Faceți-vă confortabil, luați laptopul sau telefonul și pregătiți-vă pentru 45 de minute de conținut valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea personală, dar și profesională. Și ceva foarte important: să ai o conexiune bună la internet.

  4. Pregătiți o serie de întrebări pe care le puteți pune în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri de la final.


  * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord cu faptul că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare și conectare la eveniment). De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile Hipo.ro.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.