Sef tura productie panificatie

Angajator: Teamland
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 26.10.2020
    Scurta descriere a companiei

    Asigurăm o gamă completă de servicii profesionale, prin experiența și cunoștințele noastre de specialitate și din domeniul legislativ. Avem capacitate de a identifica soluții inovative pentru fiecare client.

    Echipa TeamLand este în masura să livreze servicii pe termen lung, asigurându-ți astfel un parteneriat sustenabil.
    Respectăm valorile clienților noștri și, în același timp, dovedim empatie față de cei pe care îi recrutăm, adăugând întotdeauna o vorbă bună la serviciile ireproșabile livrate.

    Suntem cel mai dinamic furnizor de servicii de resurse umane, având flexibilitate antreprenorială si know-how–ul necesar, dobândit în anii de experiență ai echipei de recrutare și a specialiștilor în salarizare și administrare.

    Reducem eforturile administrative și de time management în ceea ce privesc procesele de recrutare, administrare și instruire a angajaților, oferind o gamă de servicii asigurate de personal de înaltă calificare în baza principiului Total Quality Management, astfel încât, raportul calitate – cost, să reprezinte un castig pentru dumneavoastră.

    Suntem specializați în funcție de industrie și răspundem mereu adecvat cerințelor specifice.

    Consultanța specializată și echipa dedicată, cu experiență relevantă pentru fiecare companie și specializată pe industrii, alături de companie de la semnare și pe tot parcursul derulării contractului/proiectului.

    Tratăm cu responsabilitate fiecare solicitare venită din partea fiecărui partener.

    Cerinte

    - Experienta de minim 3 ani pe un post similar in productia de panificatie;
    - Studii medii / superioare;
    - Abilitati de comunicare si de coordonare, simt al urgentei;
    - Persoana proactiva, deschisa, pozitiva;
    - Capacitate de invatare si adaptare rapida la un mediu de lucru dinamic.

    Responsabilitati

    - Sa coordoneze echipa din schimbul de productie spre realizarea comenzilor planificate pentru tura respective;
    - Sa obtina planul saptamanal/extra comenzile de productie ce pot aparea/de la Directorul de Productie si sa discute eventualele ajustari asupra planului de productie initial;
    - Sa se asigure de existenta pentru tura respectiva a materiilor prime in productie prin solicitarea in timp util a acestora de la gestionarul magaziei de materii prime cu semnarea bonurilor de consum aferente;
    - Sa intocmeasca fisa de lansare in productie si sa verifice lansarea si desfasurarea productiei pentru incadrarea in productivitatile orare functie de sortiment si pentru a limita intarzierile in productie;
    - Sa comunice prin email formularul/ bonul de consum pe fiecare sarja cu evidentierea: materiilor prime aferente consumate (pe format cod/materie prima/ unitate de masura/ cantitate consumata/ cantitate produs final obtinut/ pierdere);
    - Sa se asigure de obtinerea unei calitati optime a produselor, de–a lungul intregului flux, de la intrarea materiilor prime, pana la depozitarea produselor ambalate si etichetate;
    - Sa verifice timpii si parametrii de dospire/divizare/ coacere/ racire, ca echipamentele sunt la parametrii corecti de functionare;
    - Sa se asigure de respectarea stricta de catre personalul din subordine a normelor de igiena sanitar veterinara, a normelor alimentare necesare HACCP/IFS sau a altor norme ce pot fi definite in functie de nevoile activitatii;
    - Sa semnalizeze catre directorul de productie imediat daca apar gatuituri pe linie din cauza echipamentelor defecte ori din alte cauze, spre a beneficia de interventie imediata din partea echipei tehnice interne ori externe;
    - Sa se asigure ca procentul de pierdere a produselor este rezonabil, sub pragul ce va fi definit si comunicat de catre management;
    - Sa emita zilnic raportul de productie;
    - Sa ofere suport in implementarea retetelor pentru noi dezvoltari de produse sau pentru produsele existente care pot suferi eventuale modificari.