Responsabil SSM/SU/QA Constanta

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Imsat active.


Vezi toate job-urile Responsabil SSM/SU/QA Constanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Chimie - Petrochimie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Imsat
Domeniu:
 • Chimie - Petrochimie
 • Controlul calitatii
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Constanta
 • Actualizat la: 29.10.2020
  Scurta descriere a companiei

  Recunoscut ca expert in sectoarele de activitate din Industrie, Energie, Infrastructura Cladirilor sau a Transporturilor, IMSAT Groupe SNEF proiecteaza, dezvolta si integreaza solutii multitehnice pentru cele mai complexe aplicatii.

  Identificarea nevoilor, oferirea celor mai bune solutii tehnice si indeplinirea, de fiecare data, a indicatorilor de performanta ceruti, stau la baza increderii pe care clientii ne-o acorda de aproape 60 de ani.

  Cerinte

  - Experienta de minim 5 ani pe o pozitie similara, intr-o firma cu profil industrial sau tertiar
  - Arata o preocupare constanta pentru buna stare a colectivului si a echipelor de muncitori.
  - Ferm, echilibrat, analitic, orientat catre reguli si legi
  - Curs specific SSM-SU (avantaj)
  - Experienta in executie constituie avantaj.
  - Curs auditor intern (nu este obligatoriu, prezinta avantaj)
  - Absolvent studii superioare (avantaj profil tehnic)
  - Cunoasterea standardelor, conceptelor, indicatorilor de safety si a bunelor practici in domeniul Health & Safety (Exemple: ISO 45001, safety risk assesemnet, safety incident reporting & investigation: Fatality, Lost Time, Injuries, Near, Misses, Unsafe behaviour, Vehicle crash rate; hazard control, H&S Training, H&S Communication)
  - Buna cunoasterea a aplicatiilor MS Office (cu accent pe Excel)

  Responsabilitati

  Postul este in Constanta si raporteaza Directorului de Agentie
  SSM-SU
  - Organizeaza activitatiile din domeniul SSM-SU-Mediu, ale Agentiei, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare si bunele practici ale industriilor, in care sunt desfasurate proiectele Agentiei.
  - Elaborarea tematicilor si punerea in practica a instruirilor si testarilor ce deriva din legislatie, cerintele clientilor sau din masuri interne de imbunatatire a practicilor SSM-SU.
  - Colectarea de date cu privire la activitatea SSM-SU din santierele agentiei pentru intocmirea rapoartelor specifice si a statisticilor SSM-SU.
  - Elaboreaza planuri proprii SSM-SU si analize de risc, pentru santierele Agentiei, in conformitate cu cerintele legale in vigoare si cu cerinetele specifice ale diferitilor clienti.
  - Mentine o evidenta clara a EIP-urilor si a echipamentelor tehnice de protectie colectiva si se preocupa ca starea tehnica respectiv disponibilitatea sa fie conforme cu necesitatile de munca si cerintele santierelor.
  - Actioneaza ca reprezentant al managementului pentru a ridica nivelul de constientizare, angajament si implicare in probleme, solutii si actiuni de safety.
  - Dezvolta instructiuni de lucru si proceduri cu privire la SSM-SU.
  - Asigura interfata cu clientii pe probleme de SSM-SU-Mediu
  - Analizeaza la zi schimbarile de legislatie, cerintele SSM-SU-Mediu ale clientilor si standardele internationale si consiliaza Directorul de Agentie cu privire la decizii si actiuni in zona de SSM-SU-Mediu.

  Calitate
  - Intocmeste documente referitoare la asigurarea si verificarea calitatii lucrarilor
  - Raspunde de intocmirea documentatiei din punct de vedere al calitatii pentru Cartea tehnica a constructiei
  - Colaboreaza cu proiectantii, sefii de santier si project manageri pentru intocmirea customizata a planurilor de calitate, a check list-urilor de constructie si PIF precum si a altor documente referitoare la verificarea calitatii
  - Este principalul responsabil pentru definirea si imbunatatirea cadrului de asigurare a calitatii.
  - Asigura interfata cu clientii pe parte de Calitate
  - Monitorizarea si tine evidenta autorizarilor si certificarilor de conformitate legala si tehnica la nivel de angajati ai Agentiei sau la nivel de Agentie (incidenta ANRE, ISCIR, INSEMEX, Organisme de certificare)
  - Actualizeaza biblioteca tehnica cu normative, standarde si bune practici in materie de asigurare si verificare a calitatii.

  Alte informatii

  Mediu de lucru placut, salariu atractiv, bonuri de masa sau diurna, asigurare de risc si accidente, pachet de servicii medicale la o clinica privata, prime de Paste si Craciun, etc.

  Numai candidatii selectati vor fi contactati.