Webinar Corina Neagu: Tips&tricks: Cum iti creezi CV-ul si profilul de LinkedIn @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Hipo Events active.


Vezi toate anunturile Webinar Corina Neagu: Tips&tricks: Cum iti creezi CV-ul si profilul de LinkedIn @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Altele
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 23.10.2020  Te așteptăm la Webinarul de carieră: Tips&tricks: Cum iti creezi CV-ul si profilul de LinkedIn susținut de Corina Neagu @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE!

  Ce este CV-ul? Cum îl creăm? De ce avem nevoie de el? Acesta este cartea noastră de vizită în fața angajatorilor, imaginea pe care o prezentăm. În crearea acestuia întâlnim deseori diferite probleme cum ar fi: care sunt cele mai importante informații de inclus, cum ar trebui să arate, de ce ar trebui să ținem cont când îl redactăm, ce i-ar trebui ca să treacă cu brio de ATS (Automated Tracking System) și așa mai departe. 

  Totuși să nu uităm că trăim într-o eră a tehnologiei, unde rețelele sociale sunt văzute ca un pre-CV, acestea devenind un factor destul de important pentru angajatori, în special când vorbim de LinkedIn. Aici, de asemenea, apar alte necunoscute: De ce avem nevoie de un profil de LinkedIn? Care sunt elementele esențiale în crearea unui profil? Do's & dont's? Care este importanșa acestuia și a conectivității? Cum pot să folosesc LinkedIn-ul pentru construirea și creșterea brandului?

  La toate acestea, Corina Neagu va veni cu răspunsurile necesare aflate în urma experienței sale vaste.

  Speaker:

  Corina Neagu, fondator al companiei DARE (Development Advice & Resources – www.dare.com.ro), companie de consultanță care pune accentul pe susținerea organizațiilor în identificarea și dezvoltarea potențialului propriilor angajați. 

  Cu peste 20 de ani experiență în domeniul resurselor umane, în corporații mijlocii și mari (FMCG, Publicitate, Producție, Consultanță, Securitate privată, IT, Educație), cu experiență în administrarea resurselor umane, recrutare și selecție, training & dezvoltare, dezvoltare organizațională, compensații și beneficii, relații cu angajații, comunicare internă, brand de angajator, legislație, Corina a scris si o carte intitulata "Despre oameni & experiențe" publicată în 2013.  Când și unde?


  23 octombrie, 12:00 - 12:45
  Online

     4 pași pentru a vă înregistra rapid și ușor:

   

  1. Înscrieți-vă la unul sau mai multe Webinarii de carieră de interes pentru dumneavoastră.

  2. Vă vom trimite un link pentru a accesa platforma.

  3. Faceți-vă confortabil, luați laptopul sau telefonul și pregătiți-vă pentru 45 de minute de conținut valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea personală, dar și profesională. Și ceva foarte important: să ai o conexiune bună la internet.

  4. Pregătiți o serie de întrebări pe care le puteți pune în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri de la final.


  * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord cu faptul că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare și conectare la eveniment). De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile Hipo.ro.