Webinar: HELLA - Securitatea cibernetică, marea provocare a conducerii autonome - @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile HELLA Romania active.


Vezi toate anunturile Webinar: HELLA - Securitatea cibernetică, marea provocare a conducerii autonome - @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Productie active pe Hipo.ro

Companie: HELLA Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Productie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 28.10.2020

  HELLA este o companie mondială, listată la bursă și care are aproximativ 38.000 de angajați în peste 125 de locații din aproximativ 35 de țări. Grupul HELLA dezvoltă și produce componente și sisteme de iluminat și electronice pentru industria auto și are, de asemenea, una dintre cele mai mari organizații comerciale de piese, accesorii, diagnostice și servicii auto din Europa. Grupul HELLA este unul dintre primii 40 de furnizori de piese auto din lume și una dintre cele mai mari 100 de companii industriale germane.


    Te așteptăm la webinarul de carieră: 
  Securitatea cibernetică, marea provocare a conducerii autonome susținut de HELLA la Angajatori de TOP Timișoara  ONLINE!
   

  Acest Webinar se va concentra pe securitatea cibernetică, una din marile provocări ale industriei automotive în contextul adoptării megatrendului conducerea autonomă. 

  Odată cu această evoluție a domeniului, producătorii auto investesc tot mai mult în dezvoltarea sistemelor electronice. Deși aduce multe beneficii, această dezvoltare deschide calea către riscuri: vehiculele devin din ce în ce mai expuse atacurilor cibernetice, care pot pune în pericol șoferii și pasagerii. Astfel, siguranța cibernetică devine un punct-cheie în industrie.


  Speaker: Tudor Andreica - inginer de sistem radare @ HELLA Technical Center Timișoara

  Tudor Andreica face de șase ani parte din echipa HELLA Technical Center Timișoara. Mărturisește că este pasionat de industria auto, în general, și de sistemele avansate folosite pentru conducerea autonomă și securitate cibernetică, în special. Și-a început activitatea ca programator Software, a trecut apoi pe poziția de inginer de securitate cibernetică, iar de aproape un an este inginer de sistem pe produsele de radare dezvoltate în cadrul echipei din TCT.

  Este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara și al studiilor masterale din cadrul aceleiași facultăți. În prezent, este doctorand la Universitatea Politehnica Timișoara.
   Când și unde?


    28 octombrie, 16:30 - 17:15
    Online
  4 pași pentru a vă înregistra rapid și ușor:  1. Înscrieți-vă la unul sau mai multe Webinarii de interes pentru dumneavoastră.

  2. Vă vom trimite un link pentru a accesa platforma.

  3. Faceți-vă confortabil, luați laptopul sau telefonul și pregătiți-vă pentru 45 de minute de conținut valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea personală, dar și profesională. Și ceva foarte important: să ai o conexiune bună la internet.

  4. Pregătiți o serie de întrebări pe care le puteți pune în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri de la final.
   

  * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord cu faptul că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare și conectare la eveniment). De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile Hipo.ro.