Huf Romania - Webinar @ Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

Companie: Huf Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Software
 • Productie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 21.10.2020
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  Huf Romania este o investiţie a grupului de firme Huf International GmbH, lider în dezvoltarea şi producţia sistemelor de acces, închidere şi imobilizare pentru industria autovehiculelor.

  Mulţi şoferi care privesc cu atenție cheia maşinii lor, vor descoperi pe partea metalică a cheii sigla Huf. Statisticile spun că una din trei maşini deţine mânere, încuietori, sisteme de ghidaj, carduri electrice de acces sau telecomenzi fabricate de către Huf.


    Te așteptăm la webinarul: The future of mobility in Automotive susținut de Huf Romania la Angajatori de TOP Timisoara ONLINE!

   

  Modalitatea în care este folosit un autovehicul în zilele noastre se schimbă de la o zi la alta. Totul se digitalizează și sunt create noi concepte de mobilitate.

  Aici intervine Huf Group.

  Drepturile de folosire pentru soluțiile noastre digitale sunt personalizate și se intind pe anumite perioade de timp.

  Aceste aspecte permit unui autovehicul să fie descuiat, pornit sau încuiat – de exemplu: prin intermediul telefonului mobil.

  Fii alături de noi și află mai multe detalii despre ce înseamnă industria automotive în zilele noastre!

  Speaker:
  Mihai Csaky – DevOps HSM  Andreea Baltă – HR Specialist


    Când și unde?

     
     28 octombrie, 14:30 - 15:15

     Online   
    4 pași pentru a vă înregistra rapid și ușor:  1. Înscrieți-vă la unul sau mai multe Webinarii de interes pentru dumneavoastră.

  2. Vă vom trimite un link pentru a accesa platforma.

  3. Faceți-vă confortabil, luați laptopul sau telefonul și pregătiți-vă pentru 45 de minute de conținut valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea personală, dar și profesională. Și ceva foarte important: să ai o conexiune bună la internet.

  4. Pregătiți o serie de întrebări pe care le puteți pune în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri de la final.
   

  * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord cu faptul că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare și conectare la eveniment). De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile Hipo.ro.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.