Internship: Back Office Transformation | Banking Operations

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile UniCredit Bank active.


Vezi toate job-urile Internship: Back Office Transformation | Banking Operations active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: UniCredit Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Iasi
 • Actualizat la: 24.10.2020
  Scurta descriere a companiei

  In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

  Cerinte

  Back Office Transformation | Banking Operations Internship – #dowhatmatters Apreciază, distribuie și fii parte din echipa noastră de Operațiuni!

  Noi te provocăm să mergi dincolo de online și să afli cum este să lucrezi într-o bancă, printr-o experiență hibridă, online si offline, de 6 luni.

  Acceptă provocarea și vino în echipa noastră de interni să descoperi ce se află în spatele proceselor bancare și să participi concret în realizarea și transformarea activităților de back-office.

  Ar trebui să aplici dacă:

  Îți dorești să vezi cum se desfășoară activitatea într-o bancă
  Ai sipirit de echipă și ești implicat
  Ai atenție la detalii si îți place să lucrezi organizat

  Responsabilitati

  Dar cum arată un Internship la UniCredit?

  Aria de Operațiuni este cea în care timp de o jumătate de an vei avea ocazia să înțelegi o parte dintre “motoarele” băncii, și să acumulezi experiență profesională, atât de necesară fiecăruia la început de carieră.

  Vei învața ce înseamnă aria de Operațiuni dintr-o bancă: vei înțelege cum sunt procesate plățile, care este procesul de cunoaștre a clientelei în sistemul bancar, cum se administrează popririle, dar și cum se face semnarea electronică si arhivarea digitală corectă a documentelor.

  Ți-am pregătit nu doar un simplu plan de învățare, ci de experimentare, în care vei avea ocazia să înțelegi, să practici și să contribui la activitățile din aria de Operațiuni, dar și săparticipi la pregătirea ‘back-office’ pentru a sustine revoluția digitală din ‘front office’.

  Vei fi invitat și la webinarii cu prezentări ale diverselor arii din bancă, precum și cursuri soft-skills, totul pentru o dezvoltare profesională și personală cât mai cuprinzătoare.

  Ce te așteaptă?

  Program flexibil, care să se potrivească cu al tău
  Coordonatori de la care vei avea de învățat – noi le spunem Coachi
  Posibilitatea de a dobândi abilități și competențe noi