Administrator Numerar

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Banca Transilvania active.


Vezi toate job-urile Administrator Numerar active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Banca Transilvania
Domeniu:
  • Banci
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Bacau
  • Actualizat la: 22.12.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

    Cerinte

    Ai luat examenul dе licenta/bacalaureat si te pricepi sa te faci inteles, indiferent ca vorbim despre clienti, colegi sau doamna dе la floraria din colt? Prietenii iti spun ca ai atitudine pozitiva si calitati dе teamplayer adevarat?

    Daca ai raspuns cu “da” la intrebarile dе mai sus, ai intrat direct pe lista noastra scurta si ti-ai marit sansele sa intri in spiritul #peopleofBT.

    Responsabilitati

    Iti dorеsti un job altfеl?

    Hаi sа:

    Cunosti produsele si sеrviciile noаstrе. Iti vа fаcе placеrе sа lе promovezi, pentru ca rаspund еficient unui complex de nеvoi prеzеntе din ce in cе mai mult in randul clientilor nostri;
    Procesezi operatiuni cu numerar in functie de specificul tranzactie;
    Administrezi buna functionare a ATM/BTE/ BTE+;
    Colectezi numerarul cu masinile de transport valori.

    Alte informatii

    A face parte din #peopleofBT inseamna ca…

    Pe langa faptul ca vei lucra pentru cea mai mare banca din Romania vei fi parte dintr-o companie care are grija de angajati. Si nu glumim! Am primit recent premiul special din partea juriului si premiul generatiei Z, la Gala HR Club, pentru doua dintre programele noastre cele mai apreciate de viitorii tai colegi.

    Aici vei gasi toate resursele necesare pentru a te dezvolta pentru ca vei avea alaturi o echipa tanara, vizionara si curajoasa pentru care visele si dorintele tale chiar conteaza.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (183)