Front Desk Assistant

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.10.2020
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă ești la începutul carierei și în căutarea unui loc de muncă care să te ajute în dezvoltarea profesională, te așteptăm cu nerăbdare.

  Candidatul ideal
  Cum ne dorim să fii tu?
  - Căutam un om inteligent, prietenos, entuziast și cu atitudine pozitivă - ingeniosul Front Desk care să facă parte din echipa noastră.
  - O persoană veselă, cu inițiativă, responsabilă, implicată, organizată, având capacitatea de a prioritiza și preocupată să iși dezvolte cunoștințele și competențele.
  - În plus, trebuie să cunoști limba engleză la nivel conversațional(B2), să te descurci în utilizarea pachetului MS Office și să îți placă activitatea pe care o faci.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului
  În calitate de Front Desk Assistant principalele activități gravitează în jurul biroului de recepție, prin urmare, întâlniri, delegații, oameni noi, mediul multicultural - sunt elemente cheie ale postului.
  Ar trebui să fii o persoană motivată, cu o etică de lucru puternică și să:
  - Gestionezi relația cu publicul și cu colaboratorii externi;
  - Gestionezi apelurile telefonice și corespondența;
  - Menții relația cu partenerii firmei (clienți, furnizori etc);
  - Asiguri suportul administrativ pentru diferite departamente, în funcție de cerere;
  - Asiguri protocolul necesar în timpul delegațiilor sau ședințelor de lucru.

  Alte informatii

  Vino în Veo și vei beneficia de:
  - Mediu multicultural;
  - Stabilitatea locului de muncă;
  - Numeroase oportunități de dezvoltare personală și profesională.
  Și…bonus: o echipă de care cu siguranță te vei bucura!