BCR@NextGen Academy #2 Personal Branding

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile HIPO NextGen active.


Vezi toate anunturile BCR@NextGen Academy #2 Personal Branding active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Companie: HIPO NextGen
Domeniu:
 • Banci
 • Internship
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 24.09.2020


  Banca Comerciala Romana (BCR) va sustine prima editie de NextGen Academy in perioada septembrie-noiembrie prin intemediul unei serii de 5 webinarii de cariera sub umbrela Skills of the Future.

  BCR, membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, ce ofera servicii de banca universala, leasing, pensii private, fonduri de investitii si produse de economisire-creditare pentru locuinte, prin intermediul retelei nationale de sucursale si centre de afaceri.

  A doua sesiune va avea ca tema Personal Branding.
   

  • Cand? 24 Septembrie
  • Ora? 15:00
  • Speaker: Nicoleta Deliu, Șef Departament Comunicare/ Head of Communication

  In povesti, eroii sunt nevoiti sa parcurga tot felul de probe dificile pentru a-si cunoaste adevaratul potential si calitatile care ii fac personaje principale. 

  La fel ca Praslea sau ca Dorothy, din Vrajitorul din Oz, fiecare dintre noi are acele calitati si aptitudine speciale, insa important este sa le identificam si sa invatam sa le folosim.

  Participa la webinarul Personal Branding sustinut de BCR si afla cum sa iti creezi strategia care te va te diferentia in piata muncii, in contextul actual.

  Descoperi care sunt abilitatile profesionale de viitor care te vor ajuta in crearea unui career path si cum sa ai un brand personal autentic si de succes.
   

  Participarea este gratuita, iar locurile sunt limitate!

  Asteptam aplicatia ta si te tinem la curent cu urmatoarele sesiuni BCR!  NextGen Academy este oportunitatea perfecta pentru candidatii din Generatia Z care vor sa isi planifice drumul catre o cariera de succes in domeniul dorit. Interactiunea cu profesionistii din lumea de Business si construirea unui set de valori si competente sunt nelipsite pe lista prioritatilor.


  Prin inscrierea la acest anunt, esti de acord sa fii tinut la curent cu toate sesiunile BCR si alte proiecte potrivite profilului tau din cadrul proiectului NextGen by Hipo.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre HIPO NextGen. Consultati Politica de procesare a datelor personale a HIPO NextGen >>