Mecanic utilaje productie

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Chitila
 • Actualizat la: 16.01.2021
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  Pentru o fabrica producatoare de capsule din gelatina pentru uz farmaceutic suntem in cautarea unui mecanic cu experienta in masini de productie si calificare in domeniul mecanic.

  Candidatul ideal:
  - are experienta intr-o unitate de productie in functii cu responsabilitati reglare/ ajustare, intretinere si reparatii;
  - are cunostinte teoretice si practice in domeniul mecanic (cunostinte mecanica fina), capacitatea de a invata si intelege proceduri specifice;
  - are abilitati minime in utilizarea calculatorului;
  - cunostinte de baza de limba engleza.

  Responsabilitati

  Activitatea principala consta in gestionarea echipamentelor automatizate prin reglarea/ ajustarea, intretinerea, repararea si curatarea lor astfel incat sa asigure functionarea continua a masinilor de format capsule tari din gelatina.

  Alte informatii

  Program de lucru in ture de zi si de noapte; 5 zile lucrate cu 2 zile libere/ 2 zile lucrate cu 5 libere

  Locatie: Soseaua Chitilei

  Pachet beneficii:
  - se asigura transport din zona 1 Mai, sector 1 + decont de transport lunar
  - sporuri pentru turele de noapte si weekend;
  - bonuri de masa in suma de 300 lei lunar;
  - asigurare medicala privata
  - prima de sarbatori