Sesiunile BCR@NextGen Academy

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Finance Recruitment Day active.


Vezi toate anunturile Sesiunile BCR@NextGen Academy active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Companie: Finance Recruitment Day
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Banci
  • Management Trainee
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Actualizat la: 28.10.2020
    Remote work: On-site


    NextGen Academy este oportunitatea perfecta pentru candidatii din Generatia Z care vor sa isi planifice drumul catre o cariera de succes in domeniul dorit. Interactiunea cu profesionistii din lumea de Business si construirea unui set de valori si competente sunt nelipsite pe lista prioritatilor.

    Banca Comerciala Romana (BCR) va sustine prima editie de NextGen Academy in perioada septembrie-noiembrie prin intemediul unei serii de 5 webinarii de cariera sub umbrela Skills of the Future.

    BCR, membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, ce ofera servicii de banca universala, leasing, pensii private, fonduri de investitii si produse de economisire-creditare pentru locuinte, prin intermediul retelei nationale de sucursale si centre de afaceri.

    Iata care sunt subiectele principale din cadrul primei editii NextGen Academy:

     

    • Desfasurat la data de 17 Septembrie - Educatia financiara si cum sa iti administrezi eficient bugetul personal, obiceiuri financiare sanatoase, sfaturi pentru economisire etc.
    • Desfasurat la data de 24 Septembrie - Branding personal sau cum sa iti creezi diferite strategii pentru a te diferentia in piata muncii, in contextul actual. Descoperi care sunt abilitatile profesionale de viitor, care te vor ajuta in crearea unui career path.
    • Desfasurat la data de 8 Octombrie - Joburile viitorului din IT Banking si care sunt cele mai importante tehnologii pentru invatarea carora ar trebui sa alocam timp.
    • 29 Octombrie - Ce se poate face ca om de IT in Banking si care sunt cele mai potrivite roluri, dar si cu s-a schimbat modul de lucru in aceasta arie in perioada curenta.
    • 11 Noiembrie - Project Management. Descoperi ce sunt conceptele de project management, managementul riscurilor, planificare a proiectelor intr-o banca si metodologia Agile.
       


    Prin inscrierea la acest anunt, esti de acord sa fii tinut la curent cu toate sesiunile BCR si alte proiecte potrivite profilului tau din cadrul proiectului NextGen by Hipo.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Finance Recruitment Day. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Finance Recruitment Day >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (9)