Customer Service Support/ facturist

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.09.2020
  Scurta descriere a companiei

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Cerinte

  Experienta in factuare sau intr-un rol similar
  Limba engleza- nivel mediu
  Cunoasterea ERP Navision ar constitui un avantaj
  Studii medii (economice) sau superioare
  Putere de asimilare
  Spirit de echipa
  Mod de lucru organizat, metodic.
  Initiativa personala, implicare
  Identificarea si organizarea resurselor necesare indeplinirii sarcinilor
  Mentinerea unei stari pozitive de lucru

  Responsabilitati

  Contacteaza clienti, genereaza necesar si comenzi, tine legatura cu clientii (persoane juridice) si informeaza despre stadiul derularii comenzilor/ contractelor;
  Raspunde de facturare si de intocmirea documentelor de livrare;
  Responsabil derulare contracte de distributie;
  Responsabil organizare birou;
  Facturare marfa;
  Facturare penalitati contractuale;
  Inregistrare, prelucrare comenzi interne si externe;
  Responsabil in relatia cu distribuitorii, informari generale si contact permanent;
  Responsabil arhiva speciala subordonata;
  Alte sarcini cu privire la derularea comenzilor/contractelor.

  Alte informatii

  Program:
  program de lucru: 8h/zi, in intervalul Luni-Joi 8.30-17.00, vineri 8.30-14.30
  Sediul: zona parcul Herastrau