BCR@NextGen Academy #1 Edu Fin - Ce faci cu banii castigati din primul salariu

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile HIPO NextGen active.


Vezi toate anunturile BCR@NextGen Academy #1 Edu Fin - Ce faci cu banii castigati din primul salariu active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Companie: HIPO NextGen
Domeniu:
 • Banci
 • Educatie - Training
 • Management Trainee
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 17.09.2020


  Banca Comerciala Romana (BCR) va sustine prima editie de NextGen Academy in perioada septembrie-noiembrie prin intemediul unei serii de 5 webinarii de cariera sub umbrela Skills of the Future.

  BCR, membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, ce ofera servicii de banca universala, leasing, pensii private, fonduri de investitii si produse de economisire-creditare pentru locuinte, prin intermediul retelei nationale de sucursale si centre de afaceri.

  Tema primului webinar vizeaza educatia financiara si va raspunde intrebarii "Ce faci cu banii castigati din primul salariu?". Astfel, felul cum ne administram banii este la fel de important la inceputul carierei precum este si atunci cand deja avem o cariera de succes. Totodata, vei afla mai multe despre cum sa iti administrezi eficient bugetul personal, obiceiuri financiare sanatoase, sfaturi pentru economisire, cum sa faci investitii eficiente, intelegerea termenilor bancari, imprumuturi etc.

  De ce este important sa invatam sa ne administram eficient finantele inca de pe bancile facultatii? De ce ar trebui sa capatam un mindset corect din punct de vedere financiar? Aflam impreuna pe 17 Septembrie de la ora 15:00 de la Andrei Buruiana, Head of Sales in cadrul BCR, dar si trainer certificat in educatia financiara.

  Participarea este gratuita, iar locurile sunt limitate!

  Asteptam aplicatia ta si te tinem la curent cu urmatoarele sesiuni BCR!  NextGen Academy este oportunitatea perfecta pentru candidatii din Generatia Z care vor sa isi planifice drumul catre o cariera de succes in domeniul dorit. Interactiunea cu profesionistii din lumea de Business si construirea unui set de valori si competente sunt nelipsite pe lista prioritatilor.


  Prin inscrierea la acest anunt, esti de acord sa fii tinut la curent cu toate sesiunile BCR si alte proiecte potrivite profilului tau din cadrul proiectului NextGen by Hipo.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre HIPO NextGen. Consultati Politica de procesare a datelor personale a HIPO NextGen >>