Business Developer

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Chimie - Petrochimie
 • Customer support - Client service
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.09.2020
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  APT angajeaza pentru clientul sau, unul dintre principalii distribuitori de materie prima din industria chimica pe piata romaneasca, Business Developer.

  Te asteptam in echipa daca:

  -Ai abilitati de prospectare a pietei si de identificare a clientilor potentiali;
  -Ai abilitati de networking, persuasiune, discutii la telefon, LinkedIn;
  -Ai abilitati de utilizare a unei aplicatii tip CRM si a Microsoft Office;
  -Cunostinti limba engleza la un nivel avansat;
  -Experienta in domeniul vanzarilor.

  Responsabilitati

  Responsabilitati:

  -Prospectarea de noi clienti potentiali (din tara si strainatate) si ofertarea in vederea dezvoltarii de relatii de afaceri profitabile cu acestia.
  -Stabilirea de intalniri intre factorii de decizie ai companiilor tinta si factorii de decizie din propria organizatie (sau alte persoane desemnate) – cand e cazul.
  -Planificarea abordarilor si a planurilor de actiune; lucrul impreuna cu alti membri ai echipei de vanzari in vederea dezvoltarii de propuneri care raspund in mod direct nevoilor clientului.
  -Prezentarea de produse si servicii in vederea dezvoltarii relatiilor de afaceri cu clientii tinta.

  Beneficii:

  -Salariu motivant;
  -Bonus de performanta;
  -Oportunitate de avansare.

  270820DEC