Area Sales Manager - Cluj - divizia Philip Morris

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile INTERBRANDS Marketing Distribution active.


Vezi toate job-urile Area Sales Manager - Cluj - divizia Philip Morris active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: INTERBRANDS Marketing Distribution
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Marketing
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 13.10.2020
  Scurta descriere a companiei

  Established in 1993, Interbrands Marketing & Distribution is today one of the most important companies in the distribution and marketing of FMCG in Romania, and our goal is to remain at the forefront of the supply chain solutions, providing value and quality to our customers nationwide.

  Enjoy the Right Choice!

  Cerinte

  Experienta in vanzari de minimum 3 ani si in managementul unei echipe de minimum 2 ani;
  Cunostinte aprofundate legate de piata FMCG;
  Excelente abilitati de conducere si coordonare a oamenilor din subordine;
  Excelente abilităţi de comunicare si relationare;
  Nivel superior de dezvoltare al competentelor gandire analitica, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, lucru in echipa;
  Etică profesională şi integritate personală;
  Disponibilitate la deplasări (peste 50% din timp);
  Permis de conducere categoria B;
  Cunoştinţe de limba engleză si utilizare pachet MS Office (nivel mediu-avansat);
  Studii superioare finalizate cu diploma de licenta.

  Responsabilitati

  Monitorizeaza gradul de indeplinire al obiectivelor de acoperire clienti, distributie, produse, merchandising si incasarea debitelor;
  Se implica in formarea noilor angajati din echipele de vanzare, instruindu-i si acordandu-le tot suportul, in conformitate cu procedurile companiei.
  Coordoneaza, controleaza, organizeaza si planifica strategic activitatea de vanzari, in aria de coordonare, in scopul cresterii profitabilitatii si in conformitate cu obiectivele pe termen scurt, mediu si lung ale companiei.
  Dezvolta, instruieste si motiveaza echipa de vanzari in scopul atingerii si depasirii obiectivelor asumate, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.
  Se asigura de executia standardelor de prezenta in magazine pentru toate obiectivele lansate de catre Companie pe regiunea sa de acoperire.
  Administrează sistematic şi eficient teritoriul atribuit prin coordonarea strategiilor comerciale asociat portofoliului Philip Morris;
  Identifica oportunităţile specifice de creştere a afacerii, cu scopul de a obţine volumul vizat si cota de piaţă;
  Conduce echipa de vanzari (Sales Supervisor, Distribution Supervisor) pentru indeplinirea obiectivelor de vanzari/volum agreate cu Regional Sales Manager-ul, in clientii aflati in regiunea sa de acoperire;
  Urmareste si coordoneaza indeplinirea obiectivelor;
  Se asigura de executia standardelor de prezenta in magazine pentru toate obiectivele lansate de catre Companie pe regiunea sa de acoperire.

  Alte informatii

  Infiintata in 1993, Interbrands a devenit cea mai importanta companie de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, partenerul si distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle, Henkel, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, Barza etc.

  Incepand cu anul 2012 compania a inceput sa produca propriile branduri: Naturalesse, Ops, Ops Plasure Play, Fresko, Tucan, Korab.

  Cifre care vorbesc de la sine:

  produsele distribuite au depasit valoarea de 1 miliard de Euro inca din anul 2007;
  peste 40.000 de magazine in toate colturile tarii carora Interbrands le livreaza marfuri saptamanal; cca. 2000 de angajati in prezent (100 de angajati in 1993);
  3 centre logistice si o flota de peste 1000 de masini.
  Interbrands asigura servicii integrate de management al lantului logistic, acoperind toata aria de activitati specifice: de la import, logistica, merchandising si promovare, pana la distributie, vanzare si incasarea banilor.

  Misiunea Interbrands este sa fie cea mai buna companie de import, logistica si distributie masurata dupa toate standardele.

  Echipa Interbrands inseamna sute de oameni talentati, orientati catre rezultat si calitate care contribuie zilnic la succesul companiei.

  Muncim cu pasiune pentru a ne depasi zi de zi, ne dezvoltam prin inventivitate, invatam din greseli, iar realizarile noastre se vad in ceea ce suntem acum – un lider de piata.

  Enjoy the right choice!

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre INTERBRANDS Marketing Distribution. Consultati Politica de procesare a datelor personale a INTERBRANDS Marketing Distribution >>