Pimp your CV

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BAT Romania active.


Vezi toate job-urile Pimp your CV active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: BAT Romania
Domeniu:
  • Banci
  • Marketing
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip job: proiect cariera
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 22.12.2020
    Remote work: On-site


    Salut!

    Stim cu totii cat de importanta este prima impresie, chiar daca ne cunoastem fata in fata sau online. Tot ce spunem, alaturi de modul in care ne prezentam, ne defineste ca viitori angajati ai unei companii. Fie ca esti la inceput de drum si esti in cautarea unui loc de munca, sau ai deja experienta interviurilor de angajare, suntem convinsi ca mai sunt intrebari la care te putem ajuta sa gasesti raspunsul corect.

    CV-ul este cartea de vizita 🔑 a fiecaruia dintre noi si ne dorim sa transmita cat mai mult, pentru a genera ocazia unei discutii mai ample si o invitatie la interviu.Pentru a te ajuta sa gasesti modul optim de a-ti structura CV-ul, astfel incat sa-ti pui in valoare calitatile si experienta profesionala de pana acum, British American Tobacco lanseaza programul “PIMP your CV” si vine mai aproape de tine, devenind partenerul tau de incredere.

    Beneficii pentru tine 😊

    • Vei invata cum sa te promovezi, pornind de la CV ;
    • Iti vei creste sansele obtinerii unui #job in BAT;
    • Vei cunoaste cultura noastra si mediul de lucru, chiar daca nu ai aplicat la BAT;
    • Vei avea posibilitatea de a interactiona cu specialisti care sa te inspire si care sa iti arate cum sa iti expui mai bine punctele forte.

    Ce trebuie sa faci?

    Trimite-ne CV-ul tau si spune-ne care este cea mai mare curiozitate a ta cu privire la CV. Noi te vom contacta pentru a stabili o intalnire online cu un specialist BAT, in care sa vorbim detaliat despre cum ar trebui sa arate CV-ul tau, ce ar trebui sa includa si cum sa iti promovezi punctele forte.

    Aplicantii cu care vom stabili sesiuni de tips & tricks vor fi selectati in baza raspunsurilor primite la cele doua intrebari din anunt. In cazul in care nu vom reusi sa ne auzim cu fiecare dintre voi, va invitam sa urmariti paginile noastre de Social Media unde vor urma numeroase activitati prin intermediul carora sa ne cunoastem 🙂. 

    Nu uita, job-ul dorit este la o aplicatie distanta. Succes! 🙌

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BAT Romania . Consultati Politica de procesare a datelor personale a BAT Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Remote

    Vezi job-uri similare (93)