Staff Front-Office/ Vanzari Produse Bancare - Bucuresti

Angajator: Alpha Bank
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Banci
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 12.08.2020
  Scurta descriere a companiei

  ALPHA BANK ROMANIA is part of the largest Greek financial group, Alpha Bank Group, with more than 140 years experience in banking sector. The first foreign bank to come to Romania after 1990, ALPHA BANK ROMANIA provides the whole range of products and services to the consumer market segment as well as complex banking solutions to the business and corporate customers.The applicants will have the great opportunity to join an important organization whose values are: innovation, honesty, flexibility, intelligence and reliability.

  Cerinte

  Esti cel pe care noi il cautam daca:

  Ai studii superioare finalizate, preferabil in domeniul economic;
  Esti experimentat, de preferat, in activitatea de promovare a produselor si serviciilor financiar-bancare;
  Cunosti limba engleza si esti un bun utilizator MS Office (Word, Excel);
  Ai abilitati de negociere si vanzare, totodata pe linie de comunicare si relationare interpersonala, orientare catre clienti si capacitatea de atingere a deadline-urilor si obiectivelor stabilite;
  Esti onest, ai incredere in fortele proprii, responsabilitate si o atitudine proactiva;
  Ai abilitatea de a prioritiza activitatile si de a performa intr-un mediu caracterizat printr-un inalt nivel de profesionalism;
  Detii un certificat de pregatire profesionala (initiala si/sau continua) in domeniul distributiei de asigurari (reprezinta un avantaj).

  Responsabilitati

  Rolul Tau Conteaza Pentru Noi!
  Iti oferim mai mult decat un job: oportunitatea de a dezvolta o cariera!
  Vei avea un rol dinamic si complex in activitatea unitatii noastre. Astfel, de Luni pana Vineri, misiunea ta va fi aceea de a opera tranzactii cash si non-cash, de a promova si vinde credite clientilor din segmentul retail precum si o intreaga gama de produse/ servicii: conturi curente, depozite, internet banking, carduri de debit si credit.

  Alte informatii

  Vino in echipa noastra si vei beneficia de:

  Asigurare medicala, cu posibilitatea de a alege dintr-o gama de furnizori;
  Tichete de masa in format electronic;
  Acces la biblioteca Bookster;
  Zi de nastere libera;
  Zi libera pentru studii;
  si alte beneficii disponibile, ca parte a politicilor interne.

  Despre noi:

  Alpha Bank este unul dintre cele mai mari grupuri financiar-bancare din Grecia, cu o prezenta internationala si mai mult de 14,000 angajati in Grecia si peste hotare. Avand o retea ce depaseste 1,000 unitati in Grecia si una dintre cele mai mari rate de adecvare a capitalului din Europa, Alpha Bank Group ofera o gama larga de servicii financiare pentru clientii din segmentele retail, IMM si corporate, incluzand carduri de credit, managementul activelor, produse si servicii de investment banking, asigurari, brokeraj, leasing si factoring. De la infiintarea sa in anul 1879, Alpha Bank sustine clientii din ariile retail si business, contribuind astfel la economia tarii.
  Alpha Bank Romania, ca membru al Alpha Bank Group, este o institutie financiara situata in topul primelor zece banci din tara, cu o prezenta nationala de mai mult de 25 de ani. Banca ofera o gama variata de servicii si produse inovatoare pentru clientii din segmentele retail, IMM si corporate, concomitent cu furnizarea know-how-ului si experientei necesare implementarii planurilor pentru clientii sai.
    
  Toate CV-urile vor fi păstrate în condiţii de confidenţialitate.
  Doar candidaţii ale căror aplicaţii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.