Tehnician Mentenanta-Instalatii Electrice

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.03.2021
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare. Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare. Datele cu caracter personal vor fi utilizate exclusiv pentru scopul mentionat, in conditii de securitate si confidentialitate. Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  Cerinte

  Cautam pentru aceasta pozitie o persoana responsabila, organizata, dinamica, atenta la detalii si cu un pronuntat simt tehnic.
  Disponibilitatea pentru lucru in schimburi este de asemenea un plus.
  Experiență de cel putin 3 ani pe o poziție similară;
  Studii medii - Atestat Electrician (obligatoriu)

  Responsabilitati

  Execută calibrări, standardizează activitățile de mentenanță și păstrează legătura cu utilizatorii echipamentelor;
  Urmărește calitatea lucrărilor de mentenanță, verificând performanța echipamentelor după intervenție;
  Execută activitățile de mentenanță;
  Efectuarea lucrarilor de mentenanta preventiva precum si a celor programate;
  Aplică toate normele de securitate necesare și verifică respectarea acestora.

  Alte informatii

  - Pachet salarial atractiv;
  - Activitate desfasurata in cadrul unei companii multinationale cu renume pe piata;

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>