TRAINEE DEPARTAMENT CONTABILITATE

Angajator: Penny Market
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.08.2020
  Scurta descriere a companiei

  Suntem mândri de echipa noastră și de povestea Penny Market în România, așadar, dacă ai ajuns pe pagina noastră, e important să ne cunoști cât mai bine.

  Îți prezentăm Penny Market: Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tău.

  Echipa ta - Oferim locuri de muncă și susținem comunitățile din 158 de orașe din România.
  Penny Market reprezintă în România grupul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol. Penny Market Romania înseamnă:
  - 256 de magazine de tip discount
  - 3 centre logistice (Ștefăneștii de Jos, Bacău, Turda)
  - Peste 4.800 de angajați


  Pasiunea ta - Sesiunile de cumpărături ale clienților și angajaților Penny Market în România au început în anul 2005.
  De atunci, lanțul de magazine Penny Market a devenit unul dintre cele mai active din țara noastră. În prezent compania numără peste 4.500 de angajați în trei centre logistice și în 250 de magazine.
  Ce spun colegii noștri despre Penny Market?
  „Prietenii mei sunt aici și am avut mereu parte de sprijinul lor. Când m-am angajat, am fost Comisioner. Apoi, timp de 8 ani am lucrat ca Stivuitorist. Acum conduc acest departement. Cel mai important lucru este să știi că te poți baza pe oamenii de lângă tine.” [Dorin B., Șeful Secției de Logistică]
  „Am intrat în echipa Penny Market acum 15 ani și am urcat treaptă cu treaptă. Am trecut prin fiecare etapă, iar acum sunt bucuroasă că am ajuns să am o echipă de oameni ambițioși și serioși”. [Despina Z., Șef de magazin]

  Magazinul tău - În cei 13 ani de prezență în România, am reușit să formăm o echipă mare și puternică.
  Încă din prima zi de muncă, angajații Penny Market intră într-un mediu sigur și plăcut, unde pot învăța și își pot construi o carieră așa cum își doresc.  
  Suntem unul dintre cele mai active lanțuri de magazine din România, cu un plan ambițios de expansiune și o prezență constantă în viețile clienților din 158 de orașe din țară.
  În plus, începând cu anul 2017, Penny Market este „de România”. Pentru că înțelegem preferințele, obiceiurile, dar și sufletul românilor și încercăm în permanență să le asigurăm o ambianță plăcută și o varietate de produse și servicii care să răspundă nevoilor și preferințelor acestora.

  Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web penny.ro - "Politica de confidentialitate".

  Cerinte

  - Absolvent studii superioare
  - Cunostinte foarte bune de operare PC
  - Spirit practic si organizatoric
  - Implicare si responsabilitate
  - Etica si onestitate
  - Bun management al timpului
  - Curiozitatea de a invata si interesul de a se dezvolta
  - Orientare catre atingerea de rezultate
  - Capacitatea de a lucra in echipa
  - Cunostinte bune de limba engleza/limba germana constituie un avantaj

  Responsabilitati

  REWE Romania va propune un PROGRAM de TRAINEE (stagiatura) in departamentul Contabilitate. Prin intermediul programului, candidatul selectionat va beneficia de o intelegere profunda si cuprinzatoare a structurilor organizatiei si proceselor pe care aceasta le deruleaza.
  La finalul programului de trainee poti avea sansa de a prelua o pozitie in cadrul companiei. Candidatii selectionati pentru a lua parte la acest program vor avea pe durata celor 12 luni, statut de angajati, beneficiind de contract de munca pe perioada determinata si retribuire salariala.


  BENEFICII

  - Posibilitati de invatare si dezvoltare in cadul companiei

  - Asigurare medicala privata

  - Transport asigurat

  Alte informatii

  Suntem tineri, prietenosi, energici si corecti. Ne concentram eforturile pentru ceea ce conteaza - simplu și rapid. Impunem tendintele in discount, asadar, fiecare idee conteaza. Toate departamentele functioneaza ca o mare echipa, impartasind aceeasi cultura organizationala, aceleasi valori si obiective.

  Pentru mai multe informații legate de procesarea datelor personale, va rugăm să accesați pagină de web - "Politică de confidențialitate".

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Penny Market. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Penny Market >>