IT Infrastructure Internship (parte din IT.Academy@BCR)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile IT Infrastructure Internship (parte din IT.Academy@BCR) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Hardware
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Profilul tău ca intern în IT.Academy@BCR – IT Infrastructure Support:
  Ești student pasionat de IT, poate chiar la Facultatea de Eletronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei;
  Gândești “out of the box” si iti place sa fii la curent tot ceea ce este nou in materie de hardware;
  Ești pro-activ, cu inițiativă și inovativ;
  Cauţi o carieră în care lucrurile pe care le faci să aibă impact;
  Ce aşteptăm de la tine este să ai câteva cunoştinţe minime despre banking/IT şi să îţi doreşti să te implici.

  Responsabilitati

  Ce vei face la noi:
  Vei participa la activitățile departamentului de IT pentru care ești selectat;
  Vei ajuta la dezvoltarea sistemelor noastre;
  Vei ajuta la depanarea hardware a statiilor de lucru;
  Vei ajuta la pregatirea echipamentelor BCR in vederea casarii;
  Vei prelua si rezolva incidentele aparute pe aria de Support Level 1;
  Vei ajuta la instalarea / upgrade-ul sistemului de operare pe statiile de lucru;
  Dpdv. aplicatii utilizate, vei folosi: CA UnicenterServicedesk Manager, MS Office, SCCM, ActiveDirectory, MS Windows;
  Noi de ocupam de training-ul tău, de adaptarea ta în echipă şi feedback constant cu privire la ce ai acumulat şi vei putea îmbunătăţi.

  Alte informatii

  Cum aplici:
  Până la 15 Iulie 2020 te poţi înscrie la programul de internship din acest an trimițând cv-ul actualizat pe adresa de e-mail it.academy@BCR. ro in care sa ne specifici faptul ca esti interesat de zona de Infrastructura IT.

  Etape de selecție:
  1. Daca CV-ul tau este selectat, te invităm la un video interviu împreună cu specialiştii noştri din IT, prin Zoom sau pe WhatsApp Video Call, alaturi de un reprezentant al HR-ului
  2. Te anunțăm dacă te numeri printre cei 20 de interni selectați în academie.

  Programul se desfășoară în perioada 1 August – 31 Octombrie.
  Rolul este full-time, de luni până vineri si tu vei fi prezent in permanenta la birou, beneficiind de toate masurile de protectie pe care le-a luat banca in actualul context.

  BCR prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu prevederile din domeniul protectiei datelor cu caracter personal. Efectuam activitati de prelucrare necesare in vederea incheierii contractului de munca si ne intemeiem pe obligatie legala si interes legitim. Procesul de recrutare nu implica realizarea de profile sau procese decizionale automate.
  Aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare, de acces la date, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, la opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa ANSPDCP sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati website-ul bancii, sectiunea "informare candidati".

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>