Depune-ti CV-ul la Generali Romania Asigurare Reasigurare - Targul Virtual pentru Absolventi 2020

Angajator: Generali Romania Asigurare Reasigurare
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Banci
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Alexandria
  • BUCURESTI
  • Resita
  • Actualizat la: 06.07.2020
    Remote work: On-site

    Interesat de o cariera in domeniul bancar sau asigurari? 

    Daca te afli la inceput de cariera descopera rolurile disponibile!

    Generali este una dintre cele mai de renume companii de asigurari la nivel international, care ofera clientilor si partenerilor sai asigurari generale, de viata si servicii de asistenta. Povestea noastra a inceput in urma cu aproape doua secole, in 1831, pe pamant italienesc, la Trieste. In toata aceasta indelungata perioada, Generali s-a extins dand nastere unuia dintre cele mai puternice Grupuri financiare la nivel mondial.

    In Romania, suntem in top 8 companii de asigurari, oferind clientilor nostri, persoane fizice si juridice, servicii de calitate si garantia unui brand care ne-a consacrat cand vine vorba de calitatea produselor si plata rapida a daunelor. De-a lungul celor 20 de ani de existenta in Romania moderna, post-comunista, ne mandrim ca suntem una dintre cele mai de incredere companii de asigurari, conform studiilor de cercetare de piata. In Romania moderna Generali este un brand respectat, care se bucura de renume si stabitate financiara.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Generali Romania Asigurare Reasigurare . Consultati Politica de procesare a datelor personale a Generali Romania Asigurare Reasigurare >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (137)