Cariera in Banking @ BCR - Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Cariera in Banking @ BCR - Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 19.08.2020
    Remote work: On-site

    Cautam oameni fresh in toate ariile de business pentru a ne dezvolta impreuna. Daca esti un om de echipa caruia ii place sa invete tot timpul lucruri noi si sa vina cu idei inovative, inseamna ca ne impartasesti valorile si te asteptam alaturi de noi.

    Cariera ta in BCR

    Sa ai o cariera insemna mai mult decat sa muncesti. Te asteptam intr-o echipa unita, intr-o atmosfera placuta in care te vei integra usor si vei invata de la cei mai buni profesionisti.

    Fie ca devii membru in Academiile BCR ori in programul de internship, ca te alaturi noua in sucursale la primul job, BCR este locul unde sa iti incepi cariera inca din studentie.
     

    Despre BCR

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. 

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. 
     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (263)