Team Leader vanzari – MLM

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ABC Human Capital active.


Vezi toate job-urile Team Leader vanzari – MLM active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 28.09.2020
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  Experiența de munca în MLM companii de vânzări directe de minim cinci ani, în domeniul recrutării și formării consultanților de vânzări directe.

  Responsabilitati

  Voința de a crea de la zero o noua rețea de consultanți vanzari in regiunea de unde sunteți.

  Alte informatii

  Compania încheie un contract pentru prestarea de servicii cu un candidat precum SRL sau PFA.
  Contractul prevede o remunerație care constă dintr-o parte fixă +comision la îndeplinirea planului de vânzări.
  Planul de vânzări va fi discutat personal cu fiecare candidat și va fi stabilit în contract.
  Candidatul primește sprijin din partea companiei sub formă de instruire, un set standard de produse (mostre), precum și materiale tipărite (cataloage, pliante).
  Compania pune la dispoziție un vehicul care îi va aparține candidatului după o cooperare de jumătate de an, în condițiile în care îndeplinește planul de vânzări.