Sofer/Responsabil auto

Angajator: Humangest Group
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  Humangest Romania este parte a grupului SGB Humangest Holding, grup cu capital integral italian, specializat in consultanta in domeniul resurselor umane. Obiectivul nostru este sa oferim partenerilor, candidatii potriviti nevoilor lor, precum si idei inovatoare pentru problemele ce pot aparea in domeniul resurselor umane. Humangest Group iti ofera solutii in gasirea unui loc de munca, atat in cadrul echipei noastre cat si in cadrul companiilor client.

  Cerinte

  Pentru clientul nostru, o companie aflata pe piata de 20 ani si activeaza in domeniul fleet management, recrutam: Sofer/ Responsabil auto.

  Cerinte:

  - Experienta in sofat- minim 5 ani
  - Minime cunostinte tehnice
  - Cunostinte imba engleza la nivel conversational
  - Persoana dinamica, comunicativa, relationare corecta si politicoasa


  Responsabilitati


  - Se deplaseaza cu masina clientului pentru rezolvarea diverselor solicitari ale clientilor (reparatii in service, deschidere de dosare de dauna, spalare auto, vulcanizare roti, etc)
  - Raspunde de integritatea masinii pe durata conducerii ei, de la preluarea pana la returnarea ei catre utilizator, in conditiile legii rutiere
  - Este responsabil de modul in care preia masina si o returneaza catre utilizator (in baza unui proces verbal si a unei proceduri clare de lucru- inclusiv poze la preluare/predare auto)
  - Interactioneaza la nivel direct cu utilizatorii oferind suportul necesar pentru preluarea si livrarea masinii dupa efectuarea operatiuni trasate de catre coordonatorul echipei

  Alte informatii

  Beneficii:

  - Decont transport
  - Telefon de serviciu
  - Asigurare medicala
  - Locatie centrala si usor accesibila