Controlor Exploatare Campus Logistic, Stefanestii de Jos

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Ilfov
 • Actualizat la: 03.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul www.auchan.ro, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Studii medii (liceu/scoala profesionala)
  Experienta intr-un rol similar in departamentul Logistica.

  Responsabilitati

  Verifica zilnic modalitatea de stocare a produselor din suprafata de depozitare
  Verifica integritatea produselor, coletelor si paletilor din aria de activitate
  Investigheaza detaliile stocului scriptic din modulul informatic cu cele de pe teren
  Inventariaza periodic zona de nonconformitate si datele de expirare
  Inventariaza zilnic zonele de picking unde s-a pregatit marfa pentru livrare.

  Alte informatii

  Echipele noastre cresc odata cu deschiderea noului Campus Logistic Auchan, situat in comuna Stefanestii de Jos. Toate platformele noastre logistice situate in apropierea Bucurestiului se vor reuni sub un singur acoperis, intr-un campus modern, nou-nout, incepand din luna aprilie a acestui an.
  Asiguram transport gratuit dus-intors de la 3 statii de metrou pana la locatie.Asiguram transport din zona Pacii si Pipera.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>