Tehnician Retea Acces ARAD ID 982939

Angajator: Telekom Romania
Domeniu:
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Arad
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 12.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Este parte a grupului Deutsche Telekom – unul dintre liderii globali de comunicatii integrate, prezent în 51 de țări de pe 5 continente.
  Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. În ceea ce privește clientii business, Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

  Soluțiile noastre conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

  "Inainte de a aplica pentru aceasta pozitie va invitam sa accesati urmatorul link: https://www.telekom.ro/informare-candidat-dataprivacy pentru a va informa cu privire la modul in care Telekom Romania prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal.”
  *Numai candidatii selectati vor fi contactati.

  Cerinte

  Aviz medical „Apt” pentru lucrul la inaltime;
  2. Permis dе conducere categoria B (inclusiv disponibilitatea dе a conduce, in regim dе profesionist; conduce auto aflat in dotare);

  Studii:
  Şcoala profesională + curs dе calificare;
  Liceu + curs dе calificare.
  Experienţa în muncă:
  Nu este necesara la angajare;
  CUNOŞTINŢE, APTITUDINI & ABILITĂŢI:
  Cunoasterea portofoliului dе produse si servicii oferite dе Telekom Romania
  Aviz medical „Apt” pentru lucrul la inaltime
  Permis dе conducere categoria B (inclusiv disponibilitatea dе a conduce)
  Cunostinte tehnice avansate despre serviciile dе voce si date (ex: ISDN, xdsl, IPTV)
  Angajament, integritate, disponibilitate
  Abilitati dе integrare si lucru in echipa
  Orientare catre rezultate, spirit dе initiativa, abilitate dе a lucra in echipa, abilitate dе a lucra sub presiune, flexibilitate, rezolvarea problemelor in timp optim;
  Persoana activa, foarte organizata si structurata, capabila sa coordoneze si sa gestioneze mai multe lucrari in acelasi timp;
  Persoana serioasa, responsabila, dinamica, comunicativa;
  Capacitatea dе a face fata unui mediu dе lucru dinamic, in continua schimbare;
  Abilitati bune dе comunicare verbala si in scris;
  Capacitatea dе a mentine un climat dе munca prietenos si respectuos cu colegii.

  Responsabilitati

  SCOP PRINCIPAL:
  Efеctuеaza lucrarile specificе in rеtеаua de аccеs in vеderеа instalаrii de servicii de tеlecomunicatii si аsigurаreа functionarii аcestora in parametri optimi si la un nivel de calitate ridicat.

  RESPONSABILITĂŢI PRINCIPALE:

  Instaleaza/activeaza servicii de voce date si televiziune, repara la locatiile clientilor defectiuni sau disfunctionalitati ale retelei de acces, conform dispecerizarii centrelor de coordonare, incadrandu-se in termenul alocat.
  Se asigura in cadrul activitatilor de instalare si reparatii servicii de date, voce si televiziune ca parametrii tehnici de functionare sunt in conformitate cu specificatiile tehnice ale serviciilor.
  Executa lucrari specifice de instalare si reparatii servicii in repartitoarele aflate in zona deservita.
  Respecta SLA-urile aferente diverselor tipuri de tichete primite si inchide la timp aceste tichete;
  Intocmeste contracte, anexe specifice si efectueaza instalari si reparatii integrale fara erori, lucrari de dezvoltare si dezafectare a retelei; face propuneri privind intretinerea preventiva a retelei de acces din aria sa de responsabilitate.
  Este responsabil, de localizarea deranjamentelor si remedierea acestora in mod operativ pentru a imbunatati satisfactia clientilor prin asigurarea calitatii serviciilor si reducerea timpilor de nefunctionare
  Identifica deficientele si localizeaza deranjamentele utilizand instrumente de diagnosticare si testare pentru a inlocui sau repara componentele defecte.
  Furnizeaza informatiile necesare administrarii si intretinerii bazei de date cu evidenta retelei de acces.
  Respecta standardele companiei si contribuie la pastrarea imaginii acesteia prin prestarea unor servicii de calitate si printr-un comportament profesional fata de toti clientii.
  Desfasoara activitati de lucru la inaltime, poseda pregatirea tehnica corespunzatoare si cunoaste prevederile actelor normative referitoare la securitatea si sanatatea in munca corespunzatoare acestui tip de activitati
  Foloseste instrumentele tehnice din dotare privind dispecerizarea activitatilor prin sisteme informatice, laptop, aparate de masura si control.
  Foloseste conform regulilor interne sistemele de siguranta privind lucrul la inaltime in echipe individuale de lucru
  Aduce la cunostinta sefilor directi aspecte privind starea infrastructurii retelei de acces ce necesita lucrari de reabilitare: stalpi, cable, bransamente, cutii terminale, repartitoare, cabinete stradale.
  Conduce autoturismul in mod responsabil si respecta regulile de circulatie si siguranta din Romania si practicile de conducere prudenta. Aduce zilnic la cunostinta sefului direct starea de functionare a autoturismului din dotare.
  Contribuie la promovarea sau vanzarea de produse si servicii furnizate de Telekom Romania.
  Completeaza formulare si rapoarte standard (in scris sau automat) conform procedurilor departamentului pentru a-si informa superiorii cu privire la starea actuala/evolutia muncii prestate (lucrari executate si consum de materiale).
  Se preocupă de cunoaşterea noilor servicii şi produse oferite de companie şi promovarea lor în rândul clienţilor
  Isi insuseste cunostinte practice privind livrarea, intretinerea serviciilor de voce, date si televiziune.
  Este responsabil pentru folosirea, protejarea, intretinerea corespunzatoare a echipamentelor, instalatiilor si altor mijloace material, bunuri sau valori incredintate.
  Este obligat sa comunice in timp util pericolele iminente de accident.
  Raspunde de modul de lucru cu informatiile clasificate si personale in conformitate cu legislatia in vigoare
  Participa la instruiri si isi insuseste normele de securitate a muncii si apararea impotriva incendiilor (norme privind folosirea focului deschis si a fumatului in unitate), respecta regulile si procedurile specifice de securitate in munca si respecta masurile care asigura supravegherea corespunzatoare a sanatatii.