Ultimele zile de inscriere la webinarul: Emotional Intelligence Skills for Handling Crises

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Hipo Events active.


Vezi toate anunturile Ultimele zile de inscriere la webinarul: Emotional Intelligence Skills for Handling Crises active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Altele
 • Internship
 • Management Trainee
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Anunt la nivel national
  Actualizat la: 07.07.2020


  Targul virtual pentru absolventi este un eveniment national desfasurat pe o platforma virtuala 3D in perioada 17 iunie - 14 august si este dedicat studentilor si proaspat absolventilor in cautare de oportunitati de cariera. In cadrul evenimentului desfasuram o serie de webinarii destinate acestora. Iti recomandam acest webinar:


   
  Webinar: Emotional Intelligence Skills for Handling Crises  Managementul crizei reprezinta de fapt managementul emotiilor. Abia dupa ce am facut asta, putem vedea clar solutiile. Si pentru ca nu putem face nimic pentru a evita o criza, indiferent de natura ei, tot ce putem face este sa invatam care sunt cele mai bune unelte pentru a-i face fata si pentru a o depasi cu bine, dezvoltand in acelasi timp abilitatile necesare pentru a face fata unei eventuale noi situatii similare in viitor.

  La acest webinar vei invata despre:
  - Ce este Inteligenta Emotionala
  - Diferenta dintre inteligenta de tip EQ si cea de tip IQ
  - Cele 5 mari arii ale Inteligentei Emotionale: Self-awareness (constiinta de sine), self-regulation (reglare emotionala), motivarea, empatizarea si abilitati sociale.
  - Managementul crizei si cum o depasim


  Speaker: Andreea Baudici, consilier de Carieră si Dezvoltare Personală, specializat pe problemele cu care se confruntă Generațiile Millennials si Post-Millennials (Gen Z) de astazi, din Romania, cat si Europa: găsirea vocației și dezvoltarea aptitudinilor și a competențelor, educație financiară, leadership pentru tineri manageri, anxiety și stress management, quarter life crisis, work/life balance, modern parenting, self confidence, public speaking, găsirea motivației și schimbarea obiceiurile care nu ne servesc.

  Ofera programe de coaching individuale si de grup pentru tinerii care intră pe piața muncii sau care doresc să îsi dezvolte cariera și/sau devină antreprenori, tineri manageri, freelanceri & antreprenori și creative people.


    Cine poate participa?
   

  • studenti si proaspat absolventi 


  Cand si unde?
   
  • Ne vedem si auzim pe 7 iulie, online, in intervalul 12:00 - 13:00
     Ce alte informatii trebuie sa stii?

   
  • Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine. 
  • Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.
  • Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.
  • Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final.

  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.