Asistent Medical in P&G Urlati

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile P&G active.


Vezi toate job-urile Asistent Medical in P&G Urlati active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: P&G
Domeniu:
  • Farmacie - Medicina
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 11.08.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    What do you call it when 3 billion people use your products in a single day? We call it just a normal day!

    We see big potential in life’s little moments. Brushing teeth. Washing hair. Showering. Shaving. Caring for the baby. Cleaning the house. Doing the dishes, and the laundry. We make the products that help make these moments a little easier.

    Procter & Gamble is a global company. We are the largest company in the world in the Fast Moving Consumer Goods (FMCG) industry. We manufacture over 60 brands (such as Gillette, Pampers, Ariel, Pantene, Old Spice, Blend-a-Med, Bonux, Head&Shoulders, Always, Fairy) to nearly 5 billion customers, competing in 160 marketplaces. More than 130 000 employees in more than 80 countries worldwide work every day to provide products of superior quality and value to the world's consumers.

    Cerinte

    Cunostinte medii operare PC (Word, Excel)
    Engleza intermediar
    Absolvent scoala postliceala sanitara
    Autorizatie de libera practica vizata
    Experienta anterioara in sistemul medical reprezinta avantaj
    Persoana creativa si deschisa pentru promovarea intensa a sanatatii la locul de munca

    Responsabilitati

    - Asigura si gestioneaza primul ajutor pentru urgentele medicale care apar pe durata timpului de lucru si coordoneaza si acorda suport in caz de nevoie de prim ajutor in afara programului de lucru. Este la curent cu problemele de sanatate, inclusiv posibile incidente/ accidente
    - Ajuta sau organizeaza anual cursul de prim ajutor pentru angajatii fabricii (echipa de prim ajutor) in parteneriat cu o companie externa
    - Completeaza si gestioneaza fisele medicale ale angajatilor
    - Ajuta la completarea rapoartelor pentru sedintele Comitetului de Sanatate si Securitate in munca (CSSM)
    - Este responsabil cu documentarea și menținerea înregistrărilor clinice în concordanță cu cerințele medicale globale ale companiei și în sfera de aplicare a legislației locale. Respectă confidențialitatea medicală.
    - Efectuează examene medicale și teste asociate evaluărilor de sănătate, precum revizuirea medicală dupa ofertare (examene medicale pentru angajati noi), analize de sânge, teste de vedere.
    - Ajuta la realizarea unei analize a nevoilor de sănătate pentru fabrica pentru a identifica nevoile și propune modificări preventive acolo unde este nevoie. Aliniază impreuna cu managerul de resurse umane si directorul de resurse umane prioritățile la nivel de fabrica si calendarul de evenimente/ activitati/ actiuni
    - Sfătuiește angajații cu privire la probleme de sănătate legate de muncă, ergonomie la birou, recomandări de imunizare în călătorii de afaceri, răspunde la situații de urgență medicală la fața locului (prim ajutor), administrează medicamente la recomandarea medicului curant, indruma angajatii care urmeaza sa faca calatorii catre centrele specializate in vederea vaccinarii pentru călătoriile de afaceri și prim-ajutor, trimitere la resurse medicale externe, indruma catre utilizarea programului de viata sanatoasa si stare de bine.
    - Ajuta la organizarea inițiativelor si activitatilor din programul pentru o viata sanatoasa si stare de bine, cum ar fi vaccinările antigripale anuale, campanii de donare de sânge, campanii pentru gestionarea greutatii, campanii de analize medicale in vederea testarii starii generale de sanatate si altele
    - Acorda suport in asigurarea operațiunilor eficiente în cadrul departamentului medical, inclusiv comandarea și gestionarea medicamentelor și consumabilelor, întreținerea și calibrarea echipamentelor în conformitate cu standardele, documentarea și păstrarea înregistrărilor (atât fișiere medicale, cât și fișiere medicale electronice), asigurând confidențialitatea, confidențialitatea și standardele de îngrijire.
    Indruma angajatii si acorda suport in solutionarea eventualelor situatii aparute cu privire la furnizarea serviciilor medica
    - Participa la auditul intern pentru cabinetul medical si programul de viata sanatoasa si stare de bine.
    - Raspunde de securitatea si integritatea dosarelor medicale
    - Raspunde de pastrarea confidentialitatii datelor din dosarele salariatilor.
    - Verifica si inregistreaza certificatele medicale. Realizeaza o centralizare a concediilor medicale si trimite certificatele medicale fizice catre echipa ce se ocupa de statele de plata. Raporteaza procentul de absenteism si face un top al principalelor cauze. Propune actiuni preventive in legatura cu principalele cauze de absenteism.
    - Obținerea calificării și respectarea legislației privind continuarea activităților ca asistent medical și participarea la cursuri acreditate și păstrarea licențelor.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Alexandria, Ploiesti,

    Ilfov, Otopeni, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    Campina, Ploiesti,

    Vezi job-uri similare (5)