Parles-tu francais? Joburi pentru Juniori @ Cegedim Service Center

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Cegedim Service Center active.


Vezi toate job-urile Parles-tu francais? Joburi pentru Juniori @ Cegedim Service Center active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Cegedim Service Center
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 19.08.2020
    Remote work: On-site

    Ii incurajam pe studenti sa aplice si sa ne descopere, cu tot ceea ce insemnam noi, Cegedim Service Center: o echipa dinamica, un mediu convivial si prietenos si colegi deschisi sa impartaseasca din cunostintele si experienta lor profesionala! Urmariti-ne si veti afla noutati!

    Descopera rolurile disponibile aici:

    • Specialist Payroll
    • Consultant HRIS (soft HCM)
    • Software Support Specialist
    • Consilier Hotline

    De ce sa lucrezi la noi?


    La Cegedim fiecare zi incepe cu « un grand sourire » si se incheie cu « une grande satisfaction »! Ne dorim colegi care sa se simta bine la noi, sa fie productivi, capabili sa tina pasul cu exigentele clientilor si care sa fie motivati sa se dezvolte personal si profesional in cadrul companiei.

    Pentru noi oamenii sunt componenta de succes. De aceea, ne dorim ca toti cei care fac parte din echipa noastra sa isi gaseasca locul alaturi de noi, sa dispuna de tot ce le trebuie pentru a-si face jobul si sa aiba parte de un mediu de lucru placut, prietenos si dinamic, in care domina multiculturalitatea si proximitatea dintre manageri si echipe.
     

    Despre noi

    Suntem o companie inovatoare, prezenta world-wide, ce furnizeaza tehnologii si servicii specializate in gestionarea fluxurilor digitale din domeniul sanatatii si B2B, precum si in crearea de software pentru afaceri destinate cadrelor medicale si profesionistilor din diferite domenii de activitate.

    Prin prisma succesului inregistrat de-a lungul celor 2 ani de activitate, compania Cegedim are deja peste 200 de angajați care ne-au ales sa construim impreuna un centru de excelenta operationala. Oferim un mediu de lucru placut, dinamic, plin de oportunitati, in care initiativa fiecarui coleg este incurajata si apreciata.

    Cegedim ofera solutii creative si eficiente pentru a raspunde nevoilor de business ale clientilor, satisfactia lor fiind pe loc prioritar pentru noi.

     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (641)