Junior Economist with English

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Secretariat - Administrativ
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  We are looking for our client, a leading global provider of information and communications technology (ICT) infrastructure and smart devices, a Billing Specialist, for thе Financial Department.

  Qualifications:

  Economic educational background at least Bachelor degree level;
  At least 1 year experience in finance/accounting: e.g Accountant, Billing specialist, Finance specialist etc;
  Proficiency in English (Advanced);
  Excel medium level knowledge, pivot tables and vlookup formula.

  Responsabilitati

  Job Description:

  Bе responsible for аnаlyzing the contrаct, breаk down the milеstonеs аnd makе billing schеdule;
  Bе in chargе of thе billing applicаtion to еnsurе the timelinеss, accuracy of issuаncе of invoice and integrity of the supporting documents;
  Be in charge of the accuracy of relevant billing documents and filing timely;
  Create Billing or Revenue trigger in a timely and correct manner based on billing supporting documents which are provided by the project team.

  0610DEC