Specialist Ecommerce & Online Marketing

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Arco Expert active.


Vezi toate job-urile Specialist Ecommerce & Online Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Arco Expert
Domeniu:
  • Internet - eCommerce
  • Marketing
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 08.10.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Cerinte

    Studii superioare
    Experienta in ecommerce/ online marketing de minim 3 ani cu accent pe website management, implementare campanii marketing online.
    Foarte bune capacitati de organizare si management
    Cunostinte despre piata telefoniei mobile – constituie un avantaj
    Limba engleza
    Cunostinte:
    Ecommerce best practices
    Cunostinte avansate SEO
    Cunostinte avansate campanii PPC: Google Ads, Facebook Ads
    Cunostinte email marketing
    Experienta cu lucrul in Magento si Pluriva ERP – constituie un avantaj
    Abilitati de lucru in excel
    Cunostinte tehnice baze de date, API-uri
    SEAP (licitatii electronice) – constituie un avantaj

    Responsabilitati

    Descrierea rolului:
    Coordonarea activitatii departamentului Online Marketing, cu implicatii in implementarea de campanii de marketing online destinate cresterii vanzarilor si a notorietatii companiei, managementul canalelor de vanzare online (magazin B2C, platform B2B, site-uri dedicate partenerilor), coordonarea echipei de online marketing (graficieni, editori de produs, operatori comenzi si customer service).
    Responsabilitati:
    Coordoneaza echipa departamentului de marketing (grafica, documentare, procesare comenzi si customer support) si colaboreaza cu celelalte departamente in vederea atingerii obiectivelor propuse.
    Implementeaza diferite campanii de marketing: reduceri de pret, stock clearance, lansare produse noi, campanii sezoniere (Black Friday, Craciun, etc).
    Asigura legatura cu dezvoltatorii site-ului. Sesizeaza si preia sesizarile facute de colegi/ clienti despre eventuale bug-uri si nefunctionalitati ale platformei, le transmite catre dezvoltatori si urmareste rezolvarea acestora.
    Asigura managementul platformelor online: magazin B2C, platforma B2B, site-uri dedicate partenerilor: monitorizarea functionalitatii acestora, propunerea si urmarirea implementarii de noi dezvoltari, actualizarea banner-elor din diferite sectiuni ale site-urilor, actualizarea paginii dedicate ofertelor special, aprobarea review-urilor, implementarea bundle products pe site, alte activitati conexe.
    SEO - Asigura legatura dintre companie si agentia care realizeaza activitatea SEO. Urmareste evolutia SEO, transmite update-uri periodice catre agentie referitoare la strategia SEO si campaniile aferente. Implementeaza recomandarile primite de la agentie (optimizari meta, descrieri, realizare articole blog, advertoriale, etc). Transmite recomandarile tehnice catre dezvoltatorii site-ului.
    PPC - Asigura legatura dintre companie si agentia care realizeaza campanii Google si Facebook. Urmareste evolutia campaniilor, bugetul alocat, discuta optimizarile cu agentia, ofera suport in implementare atunci cand este cazul.
    Administreaza prezenta in social media - Dezvolta planul de continut pentru conturile companiei, colaboreaza cu graficianul pentru realizarea continutului vizual, creeaza textul postarilor si posteaza continutul. Coordoneaza partea de creare continut video.
    Newslettere - creeaza si implementeaza newsletter-ele, colaboreaza cu graficianul pentru crearea de continut vizual.
    Asigura managementul prezentei companiei pe diverse marketplace-uri (eMAG, FashionUp, etc): Monitorizeaza portofoliul (listare de produse noi, delistare produse); se asigura ca operatorii proceseaza comenzile si retururile la timp; preia eventualele reclamatii. Urmareste KPI-i din platforma. Tine legatura cu account managerii marketplace-urilor, desfasoara demersurile pentru rezolvarea tuturor situatiilor ce apar in legatura cu prezenta pe marketplace-uri.
    Genereaza rapoarte de vanzari din sistemul ERP si din Google Analytics periodic si la cerere.
    Asigura suport pentru listarea pe diferite marketplace-uri si magazine online (feed-uri, preturi, documentatie produse).
    Administreaza platforma B2B: creare conturi reselleri, asigura suportul resellerilor in folosirea platformei, monitorizeaza buna functionare a platformei.
    Administreaza conturile pe diferite comparatoare.
    Administreaza partea de marketing afiliat.
    Monitorizeaza mesajele/ review-urile clientilor plasate pe diferite platforme (site, Facebook, trusted).
    Asigura suportul pentru implementarea diferitelor actiuni de marketing.
    Intreprinde demersuri pentru implementarea diferitelor dezvoltari puse la dispozitie de terte parti.

    Alte informatii

    Beneficii:
    Pachet salarial atractiv
    Posibilitatea de a dezvolta o cariera in cadrul uneia dintre cele mai importante companii din domeniul accesoriilor de telefonie mobila.
    Descrierea companiei:
    Arco Expert este unul dintre principalii importatori si distribuitori de accesorii de telefonie mobila si gadgeturi, operator al magazinului online BrandGSM.ro si furnizor al celor mai importanti operatori de telefonie din Romania. Ne mandrim cu o prezenta de 20 de ani pe piata din tara noastra, timp in care am dezvoltat relatii stranse atat cu principalii producatori din piata, cat si cu o baza larga de clienti B2B si B2C si am dezvoltat o echipa de profesionisti in domeniu.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (232)