Freight Forwarder

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  PROFESSIONAL, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, leasing de personal, assessment & development centers, evaluare de personal, audit organizational si training.

  Cerinte

  - Experiență dovedită în activitatea de vânzare, negociere și planificare servicii de intermediere transport;
  - Studii superioare finalizate;
  - Cunoașterea la nivel avansat a limbii engleze;
  - Operare PC, cunoașterea și utilizarea optimă a platformelor de transport;
  - Integritate, orientare către client și către rezultat, capacitate de negociere și persuasiune, gestionarea optimă a situațiilor de stres, asumarea deciziilor.

  Responsabilitati

  Principalul scop al acestui rol constă în dezvoltarea activității Casei de expediție prin creșterea portofoliului de clienți și transportatori;

  Activitatea persoanei selectate pentru acest post va fi susținută de accesul într-o companie stabilă care și în această perioadă dificilă își desfășoară activitatea în mod normal, precum și punerea la dispoziție a flotei interne a companiei în situațiile cu volum mare de marfă.

  Îmbinarea responsabilităților de identificare a potențialilor clienți (marfă) și a transportatorilor, atunci când este necesar, precum și menținerea legăturii cu aceștia va fi imbinată cu zona operațională de la preluarea comenzii, planificarea transportului, urmărirea respectării termenilor negociați, avizarea autovehiculelor, confirmări de încărcare/descărcare, soluționarea problemelor apărute.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>