Specialist Marketing & Comunicare

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile LOGISCOOL ROMÂNIA active.


Vezi toate job-urile Specialist Marketing & Comunicare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Publicitate - Agentii publicitate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Relatii Publice active pe Hipo.ro

Angajator: LOGISCOOL ROMÂNIA
Domeniu:
 • Marketing
 • Publicitate - Agentii publicitate
 • Relatii Publice
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  Logiscool România, lider pe piața edu-tech pentru copii, oferă cursuri de programare, robotică și alte competențe digitale pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, aceasta numără deja 35 de centre educative la nivel național, iar începând cu mai 2020 au lansat și cursuri în format online.

  Pentru a respecta același nivel superior de excelență, toate centrele urmează un curriculum internațional, actualizat permanent de departamentul de educație al Logiscool Internațional, iar predarea noțiunilor de programare se face pe o platformă educativă proprie, gândită special pentru procesul de învățare și adaptată vârstelor.

  Misiunea Logiscool este facilitarea accesului la acest tip de educație tuturor elevilor din România, iar lansarea cursurilor online reprezintă un pas mare înspre a atinge comunități precum cele din mediul rural, sau din diaspora.

  Logiscool România face parte din o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în peste 16 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 50.000 de copii au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.

  Cerinte

  Cautam persoane pasionate de marketing si proiecte de comunicare, care sa inteleaga domeniul edu-tech, responsabile, creative si deschise catre noutate si diversitate.

  Oferim un mediu de lucru placut, alaturi de o echipa tanara, program remote in aceasta perioada si oportunitatea de a te dezvolta alaturi de noi.

  Must-have: limba engleza - nivel avansat, experienta anterioara cu tool-uri și platforme de marketing (CRM, CMS, Google Analytics, PPC, editare foto-video)
  Nice to have: experienta in domeniul edu-tech/start-up-uri tech/ business-uri tip franciza

  Responsabilitati

  Ca Specialist Marketing vei fi implicat in toate activitatile care tin de promovarea brandului si a cursurilor online si offline din portofoliul Logiscool. Cateva dintre directiile noastre de marketing in care vei fi implicat: responsabilitate sociala, parteneriate educative sau corporate, campanii multi-channel, content marketing, PR, lead generation.