Specialist Marketing & Comunicare

Angajator: LOGISCOOL ROMÂNIA
Domeniu:
 • Marketing
 • Publicitate - Agentii publicitate
 • Relatii Publice
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.06.2020
  Scurta descriere a companiei

  Logiscool - Școala Internațională de Programare și Robotică pentru Copii și Adolescenți a început în 2014 în Budapesta, Ungaria. Astăzi predăm în 90+ locații în 14 țări, iar numărul cursanților noștri crește exponențial.

  Misiunea Logiscool este să îi învețe pe copii și adolescenți programare și discipline digitale adiacente, într-un mod nou, creativ și, mai ales, care să le facă plăcere!

  Cerinte

  Cautam persoane pasionate de marketing si proiecte de comunicare, care sa inteleaga domeniul edu-tech, responsabile, creative si deschise catre noutate si diversitate.

  Oferim un mediu de lucru placut, alaturi de o echipa tanara, program remote in aceasta perioada si oportunitatea de a te dezvolta alaturi de noi.

  Must-have: experienta de minim 2 ani in proiecte de marketing si comunicare, limba engleza - nivel avansat, experienta anterioara cu tool-uri și platforme de marketing (CRM, CMS, Google Analytics, PPC, editare foto-video)
  Nice to have: experienta in domeniul edu-tech/start-up-uri tech/ business-uri tip franciza

  Responsabilitati

  Ca Specialist Marketing vei fi implicat in toate activitatile care tin de promovarea brandului si a cursurilor online si offline din portofoliul Logiscool. Cateva dintre directiile noastre de marketing in care vei fi implicat: responsabilitate sociala, parteneriate educative sau corporate, campanii multi-channel, content marketing, PR, lead generation.